PARNI VALJAK @ Rešetari

PARNI VALJAK @ Rešetari

location-iconRešetari - ljetna pozornica, Rešetari

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

15.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PARNI VALJAK @ Rešetari, 14.06.2024. - 15.06.2024. u Rešetari - ljetna pozornica, Rešetari

Neka Vam ljeto započne na najbolji mogući način koncertom PARNOG VALJKA 14. lipnja 2024. na ljetnoj pozornici Općine Rešetari.

Jedan od najistaknutijih bendova ovih prostora ovog je proljeća predstavio novo poglavlje u kojem im se pridružio pjevač Igor Drvenkar, što je naišlo na snažnu podršku njihove vjerne publike. Od tada su objavili čak tri nova autorska singla, pjesme “Moja glava, moja pravila”, “Bogati će pobjeći na Mars” i aktualni “Sad kad znaš”, koji su svi zauzeli vodeće pozicije HR Top 40 liste. Sve tri pjesme nose prepoznatljivi autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa, a njima bend potvrđuje i rad na novom studijskom albumu, koji se može očekivati u prvoj polovici sljedeće godine.

Kako i sami ističu, bez svirke gube svoj smisao, a svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju - na pozornici pred svojom publikom. Bend koji je obilježio gotovo pola stoljeća regionalne glazbene povijesti kroz pomno odabrani koncertni repertoar i dalje s publikom dijeli svoje svevremenske klasike, poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”.

Podijeli događaj: