PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek

PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek

location-iconDvorana Graditeljske škole Čakovec, Čakovec

PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek, 25.11.2023. u Dvorana Graditeljske škole Čakovec, Čakovec

Prije 30 godina pojavili smo se u eteru radijskih frekvencija i od tada je glazba naš život, stoga ćemo glazbom proslaviti naš tek 30. rođendan i to koncertom za pamćenje - jednog od najznačajnijih rock bendova u regiji – PARNOG VALJKA.

Sedam godina od posljednjeg koncerta i novo poglavlje za legendarni Parni valjak idealna je prilika da ih ponovo ugostimo u Čakovcu. Nakon što su krajem ožujka objavili novi autorski singl “Moja glava, moja pravila” te time potvrdili da nastavljaju dalje, Parni Valjak nastavlja koncerte na kojima im se pridružuje upravo Igor Drvenkar, talentirani pjevač s kojim su započeli ovo novo poglavlje.

Svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju, na pozornici ispred svoje publike. Vrhunska produkcija, svirka i spektakl koji pruža Parni valjak očekuje Vas 25.11.2023. od 20 sati u Sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Ulaznice su dostupne u prodaji putem sustava Entrio, po pretprodajnoj cijeni od 15 eura za early bird (limitirani broj ulaznica) te 20 eura za regularnu kategoriju. Na dan koncerta iznosit će 25 eura.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, moraju biti u pratnji roditelja.

Podijeli događaj: