Entrio

[OTKAZANO] PARK LIFE Vidikovac

[OTKAZANO] PARK LIFE Vidikovac

park Maksimir, Zagreb

O događaju

PARK LIFE Vidikovac zbog vremenskih neprilika otkazan

rekli bi momci iz australskog glazbenog sastava ac/dc "you've been thunderstruck" te nažalost drugi PARK LIFE Vidikovac nakon dugog vijećanja moramo otkazati. prema svim vremenskim prognozama u subotu nas čeka kiša i grmljavinsko nevrijeme

RNB Confusion x Sutra je subota udružit će snage još jednom ove zime, a do tada pozivamo vas na besplatni tulac u subotu 25.08. od 20 sati u Supercaffé gdje će vas zabavljati naš gost iz beograda DJ Prema te domaće snage Pill Jackson & DJ DaDoo

svi koji su kupili ulaznice za ovaj tulum povrat mogu ostvariti na Entrio prodajnim mjestima od ponedjeljka 27.8. ili ako ste kupili ulaznice online povrat ide automatski od ponedjeljka 27.8.

za sve upite oko povrata novca molimo vas pošaljite mail na reklamacije@entrio.hr

hvala i vidimo se u subotu, bit će super...

#supersi #plvidikovac #supercaffe

* * *


PARK LIFE
Vidikovac, Maksimir
subota 25.08.2018. 16-23h*
* posljednji mogući ulaz 18.30h
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARK LIFE je tulum na otvorenom koji će se održati 25.08. na Vidikovcu najljepšeg zagrebačkog parka Maksimir od 16 sati.

Nakon premijernog izviđanja situacije u parku Maksimiru vrijeme je za drugi po redu PARK LIFE tulum koji organiziraju prijatelji iz svima poznatih party organizacija Sutra je subota i RNB Confusion. Svi smo se više manje već vratili s obale i vrijeme je da razbudimo uspavanu metropolu!

OPEN AIR - GOOD VIBES ONLY!

Upiti za rezervaciju VIP stolova: parklifezagreb@gmail.com ili inbox