Outlook Origins koncert otvorenja

Outlook Origins koncert otvorenja

Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

O događaju

Događaj je odgođen.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja (najkasnije do 30.08.2020.).

Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

☀︎ Koncert otvorenja Outlook Origins festivala ☀︎

Chase & Status (DJ set) & MC Rage 
Shy FX & Dynamite MC
Children of Zeus

Outlook Origins će otkriti i proslaviti glazbene temelje koji su bili dio festivala u ranim godinama festivala, a uvod u četiri nezaboravna festivalska dana dati će veliki koncert otvorenja na jedinstvenoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, 30. srpnja. Upravo su objavljena i imena gostiju koji stižu na tvrđavu, a predvode ih ikone drum’n’bass glazbe Chase & Status, glazbeni duo koji neumorno izdaje i nastupa od 2003. godine, a na listu suradnika su upisali imena poput Rihannae i Plan B-a. Uz njih, publiku u Šibeniku će rasplesati Shy FX, jedan od najutjecajnijih reggae jungle producenata današnjice koji se ne skida s vrha od 1994. kada je izbacio himnu junglea “Original Nuttah”. Njemu će se kao snažna vokalna pratnja na pozornici pridružiti Dynamite MC, najznačajniji glas u drum’n’bass glazbi, koji je kao dio benda Ronija Sizea - Reprazent osvojio i Mercury nagradu za album ”New Forms” 1997. Zapaženi hip-hop i soul duo Children of Zeus, uvest će u ovu plesnu večer na jedinstvenoj lokaciji.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH:

☀︎ Outlook Origins opening Concert ☀︎

Chase & Status
Shy FX & Dynamite MC
Children of Zeus

Drum & bass legends Chase & Status join the opening concert in Sibenik alongside Shy FX, Dynamite MC and Manchester duo Children Of Zeus.

IMPORTANT NOTE:
Regional Tickets - valid only for citizens of Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Hungary, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macedonia, Montenegro, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Ukraine (ID required). Customers who are residents of these countries are able to buy ENTRIO ticket. ID from the corresponding country of residence must be provided on entry to the concert. Failure to provide ID will result in a void ticket.
Minors - Attendees must be 18+ unless accompanied by an adult or legal guardian.
Ticket for opening concert DO NOT include entrance to the festival. Tickets for the festival can be found here.