OUTLOOK festival 2015

OUTLOOK festival 2015

location-iconFort Punta Christo, Štinjan

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za OUTLOOK festival 2015, 03.09.2015. - 06.09.2015. u Fort Punta Christo, Štinjan


Go to OUTLOOK festival 2016



Na dan festivala ulaznice će biti dostupne i online i na Entrio prodajnim mjestima do 10h ujutro (samo festivalske ulaznice - po cijeni od 660,00 kn), nakon čega će biti dostupne samo na Entrio prodajnim mjestima (samo festivalske ulaznice - po cijeni od 850,00 kn) i u prodaji će biti sve do kraja festivala.


Akcija "2+1"vrijedi isključivo u slučaju kupnje tri ulaznice. Dakle 440,00 kn je cijena jedne akcijske festivalske ulaznice koja vrijedi za samo jednu osobu i za sve dane festivala. Prilikom kupnje potrebno je odabrati količinu ulaznica koja je djeljiva sa 3 (npr. 3,6,9,...). Ukoliko bude kupljena neka druga količina ulaznica, ulaznice će biti poništene i novac vraćen.




Outlook festival se i 2015. godine vraća u svoj 'dom' pored Pule te uz najpoznatija imena dub, dubstep, drum'n'bass, reggae, dancehall, jungle, hip- hop roots, soul, house, techno, garage, grime i srodne glazbe slavi bass glazbu i soundsystem kulturu na prekrasnoj hrvatskoj obali.

Nakon uspješnog sedmog izdanja Outlook festivala, koje je otvoreno velikim koncertom u pulskoj Areni i gostovanjem hip-hop kraljice Lauryn Hill i koje je privuklo 13 tisuća ljudi iz cijelog svijeta na magičnu lokaciju tvrđave Punta Christo već se priprema osmo izdanje ovog najvećeg europskog bass glazbe i soundsystem kulture.

Kroz četiri dana i noći odlične glazbe i sunčanog vremena, s 12 festivalskih pozornica impresivnim brojem od preko 300 izvođača, posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015.

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na:

Službeni Facebook event pronađite ovdje

--

   [HRV] VAŽNE NAPOMENE:
* HR & ex-Yu ulaznice - vrijede samo za Hrvatske državljane i državljane neke od zemalja bivše Jugoslavije (potreban važeći dokument sa slikom)
* Ime na ulaznici - mora odgovarati podacima osobe koja će ići na festival.
* Maloljetnici - Ulaz na festival je dozvoljen isključivo osobama starijima od 18 godina
* Festivalska ulaznica vrijedi isključivo za ulaz na festival, ne uključuje smještaj


   [ENG] IMPORTANT NOTE:

* HR & ex-Yu tickets - valid only for Croatian citizens and citizens of countries of ex Yugoslavia (ID required)
* Name on the ticket - must match the name of the attendee of the festival
* Minors - The Festival is strictly over 18's only
* Festival ticket is valid only for festival entry, it does not include accommodation

Podijeli događaj: