[OTKAZANO] Regius Festival 10

[OTKAZANO] [OTKAZANO] Regius Festival 10

Martinska, Šibenik

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Za detalje oko povrata novca i ostalih pitanja, molimo da se obratite direktno Organizatoru događaja na regius.fest@gmail.com.

O događaju

Događaj je odgođen za 2021. godinu.

 

***
Sve kupljene ulaznice za Regius Festival 10 vrijede za koncert Bajage i Instruktora 24.07.2020. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme do 15.07.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

***

 

Povodom obilježavanja desetog izdanja festivala, Regius u Šibenik dovodi najpoznatiji regionalni rock sastav svih vremena - Bajaga & Instruktori!


Skladatelj, tekstopisac i gitarist benda Momčilo Bajagić Bajaga svoje Instruktore osnovao je 1984. godine, a u 36 godina postojanja bend je zasluženo dobio epitet najjačeg regionalnog sastava koji je ikad svirao na ovim prostorima. Stvorivši neke od bezvremenskih pjesama, poput „Sa druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem – ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“, „Zažmuri“, „U sali lom“, „Lepa Janja, ribareva kći“, „Moji drugovi“, „Ti se ljubiš“, „Tamara“, „Dvadeseti vek“ ili „Muzika na struju“ Bajaga je sa svojim Instruktorima prodao više od impresivnih pet milijuna nosača zvuka i bez problema se do danas zadržao na vrhu najvećih i najpopularnijih glazbenika u regiji.

Bajaga sa svojim Instruktorima u Šibeniku je nastupao jednom, 1989. godine, a deseto izdanje Regius festivala ispravlja kozmičku nepravdu i nakon više od 30 godina dovodi Bajagu ponovno u Šibenik!

Ulaznice Ranograbilice za deseto izdanje Regius Festivala koji se 10. i 11. srpnja održava na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na ulazu u šibenski kanal ugrabi putem Entrio sustava.

Deseti Regius Festival realizira se kroz šibensku PARK organizaciju, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 130 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora.

www.regiusfestival.com

www.udrugapark.com