[OTKAZANO] NAJCRNJI CRNJACI by LAJNAP

[OTKAZANO] NAJCRNJI CRNJACI by LAJNAP

location-iconStudentski Centar u Zagrebu, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za [OTKAZANO] NAJCRNJI CRNJACI by LAJNAP, 03.04.2020. u Studentski Centar u Zagrebu, Zagreb

Događaj je otkazan.

Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen, dok se za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta mora poslati zahtjev za povrat na [email protected] mail adresu, najkasnije do 12.06.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

LAJNAP COMEDY - NAJCRNJI CRNJACI

Nakon hit showa "Samo crnjaci", predstave koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, LAJNAP komičari idu korak dalje. Dobrodošli na NAJCRNJE CRNJAKE.

Show namijenjen hrabrima i onima otvorenog uma, NAJCRNJI CRNJACI donosi ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova.

Fore koje su vas nasmijale u "Samo crnjacima" dodatno su podebljane crnilom i baš kao na Instagramu predstavljaju najbolje od našeg #nofilter materijala. Elegantan nastup LAJNAPovaca na koji ste do sada navikli pojačajte na 120%, pripremite se na još brutalniji sarkazam i uživajte u večeri beskompromisnog crnog humora! >:)

ŠTO SU NAJCRNJI CRNJACI?
U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću. 

NAJCRNJI CRNJACI su show za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu "smijeh kroz suze", a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Saša Turković i Goran Vugrinec. 

NAJCRNJI CRNJACI - 3.4. u 20 sati u Studentski centar Zagreb.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

  • PRVI REDOVI - 130,00kn
  • SREDINA - 110,00kn
  • GALERIJA - 90,00kn

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria - LOKACIJE

KONTAKT: 0916055569

ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać ŠarićTomislav Kozačinski Koza (trenutno u Londonu), Vlatko ŠtamparSaša Turković i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

Podijeli događaj: