OTKAZANO - LAJNAP predstavlja: 'PREŽIVJETI U OBITELJI' - Stand Up Comedy - Saša Turković

[OTKAZANO] OTKAZANO - LAJNAP predstavlja: 'PREŽIVJETI U OBITELJI' - Stand Up Comedy - Saša Turković

location-iconBjelovarsko kazalište, Bjelovar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za OTKAZANO - LAJNAP predstavlja: 'PREŽIVJETI U OBITELJI' - Stand Up Comedy - Saša Turković, 18.05.2018. u Bjelovarsko kazalište, Bjelovar

"Pozivam vas na svoj prvi samostalni nastup u Bjelovaru.
Naučio sam da neke stvari u životu možete birati - odjeću, prijatelje, urologa... No, neke ne možete. Obitelj je jedna od njih.
Najbolji način za suočavanje s krvnim srodstvom i sličnim elementarnim nepogodama saznajte na stand-up predstavi "PREŽIVJETI U OBITELJI".
Doletite i otkrijte sa mnom savjete koji će vam spasiti živu glavu na idućem obiteljskom okupljanju.
Vidimo se!"
Saša

-----------------------------------------------
ŠTO JE "PREŽIVJETI U OBITELJ"?

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k'o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava "PREŽIVJETI U OBITELJI".

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

"PREŽIVJETI U OBITELJ" je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki "tajmout" od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. Dobrodošli!

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:

• Ulaznice možete kupiti u online pretprodaji do dana predstave po cijeni od 40HRK na linku --> https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-prezivjeti-u-obitelji-stand-up-comedy-sasa-turkovic-5203

Na dan predstave karte možete kupiti na blagajni Bjelovarskog kazališta po cijeni od 50HRK

KONTAKT: 0916055569

-----------------------------------------------

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?
Otac, suprug, biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k'o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAPa zamolili da više ne dolazi u togi.

Tijekom svoje karijere (od početka kenozoika nadalje) nakupio je više od 300 nastupa. Dodatno iskustvo dobio je i life coachingom te motivacijskim govorništvom u koje povremeno upusti savjetujući ljude kako ne postati stand-up komičarem. Kada nije na pozornici, baca se na svoj dnevni posao, u gospodarskoj grani srodnoj zabavi - prodaje CNC strojeve.

Saša je komičar čiji će vas nastup oduševiti ležernošću izvedbe i opuštenom smijehu koji će vas okrijepiti.

Kako njegov um funkcionira možete saznati na njegovoj FB stranici:
https://www.facebook.com/Saša-Turković-231801750514389/

Ili pogledajte što kažu ljudi koji su ga gledali:
https://www.facebook.com/231801750514389/videos/368527580175138/

Podijeli događaj: