[OTKAZANO] Bajaga i Instruktori u Šibeniku

[OTKAZANO] Bajaga i Instruktori u Šibeniku

location-iconEx TEF, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za [OTKAZANO] Bajaga i Instruktori u Šibeniku, 21.08.2020. - 22.08.2020. u Ex TEF, Šibenik

Bajaga i Instruktori nakon više od 30 godina održat će koncert ljeta u Šibeniku!

Najpoznatiji regionalni rock sastav svih vremena Bajaga i Instruktori nastupit će u petak 21. kolovoza na prostoru ex TEF, nadomak gradske plaže Banj u Šibeniku.

Nastup Bajage realizira se pod brendom Regius festivala, čije smo deseto izdanje očekivali ovog ljeta, ali zbog epidemije virusa Covid-19, Regius #10 odgođen je za 2021. godinu.

Veliki koncert Bajage u Šibeniku upotpunit će i legenda šibenske rock scene Miro Odak sa svojim novim projektom Lili Gee te jedan od najdugovječnijih šibenskih rock cover bendova Fenix. Za glazbenu podlogu prije i između bendova bit će zadužena šibenska radijska voditeljica Stella Jakelić.

Cijena ulaznice za koncert ljeta u Šibeniku iznosi 100 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 150 kuna.

Projekt Regius mini break w/ Bajaga i Instruktori realizira se kroz šibensku PARK organizaciju, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 130 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora.

www.regiusfestival.com

www.udrugapark.com

Podijeli događaj: