Osorske glazbene večeri: The King's Singers

Osorske glazbene večeri: The King's Singers

location-iconCrkva Uznesenja Marijina, Osor

Osorske glazbene večeri: The King's Singers

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Osorske glazbene večeri: The King's Singers, 16.07.2024. - 17.07.2024. u Crkva Uznesenja Marijina, Osor

O IZVOĐAČU:

Patrick Dunachie, kontratenor
Edward Button, kontratenor
Julian Gregory, tenor
Christopher Bruerton, bariton
Nick Ashby, bariton
Jonathan Howard, bas

The King’s Singers službeno su osnovani 1968. kada je šest donedavnih zborskih studenata s King’s Collegea u Cambridgeu održalo koncert u londonskom Queen Elizabeth Hallu. Sastav su igrom slučaja činila dva kontratenora, tenor, dva baritona i bas, a ta se jedinstvena formacija održala do danas. Ansambl već više od pedeset godina postavlja zlatni standard u a cappella pjevanju na najvećim svjetskim pozornicama. Glasovit je po nenadmašnoj tehnici, muziciranju i svestranosti, koji proizlaze iz bogatog naslijeđa grupe i njezine težnje da oživi izvanredan niz novih i jedinstvenih djela, suradnji i snimaka. Opsežna diskografija donijela je ansamblu brojna priznanja, uključujući dvije nagrade Grammy, nagradu Emmy i mjesto u Kući slavnih časopisa Gramophone.

 

*Osorani ostvaruju pravo na besplatni ulaz uz obavezno predočenje dokumenta na ulazu

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.