OSIJEK: Pedja Bajović - MUŠKARAC

[OTKAZANO] OSIJEK: Pedja Bajović - MUŠKARAC

location-iconDubioza Bar, Osijek

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za OSIJEK: Pedja Bajović - MUŠKARAC, 15.06.2023. u Dubioza Bar, Osijek


Usljed nepovoljne vremenske prognoze, koja najavljuje kišu u četvrtak navečer - otkazuje se stand-up komedija u dvorištu Dubioza Bara. Novac će Vam biti vraćen, a o novom terminu ćete biti obaviješteni naknadno.

----

Ovo je predavanje o nadmoći ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, a kako je nositi se s tim da si muškarac... dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, a koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru tijekom koje je u 18 godina nastupio u 35 zemalja svijeta na pet kontinenata! Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije sve do mastera komunikacija u Americi, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma! Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji, i to onoj - s nogu. Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine - ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom o našoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Život na ovom našem prostoru je neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) ROK TRAJANJA. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti! 

Sve o ovoj predstavi i više o našem komičaru, možete naći na: www.PedjaBajovic.com

Podijeli događaj: