[ODGOĐENO] ORBICO – PRIČA O USPJEHU U DRUŠTVU BRANKA ROGLIĆA

[ODGOĐENO] ORBICO – PRIČA O USPJEHU U DRUŠTVU BRANKA ROGLIĆA

Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Naziv Cijena Količina
ORBICO – PRIČA O USPJEHU U DRUŠTVU BRANKA ROGLIĆA

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

70.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Događaj je odgođen sa 02.04.2020. na 20.05.2020.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 02.05.2020.


Pozivamo vas na šesti Adria Business Network u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 20.5.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50.

U prvom dijelu eventa naš gost predavač je Branko Roglić, osnivač i predsjednik Orbico grupe. Rođen je 1943. u Makarskoj, a 1969. je diplomirao elektroniku na Elektrotehničkom fakultetu Zagrebačkog sveučilišta u Splitu. Godine 1970. zapošljava se u odjelu razvoja splitskog poduzeća Iret, gdje zbog zbivanja u vremenu Hrvatskog proljeća  uskoro biva degradiran, što mu uvelike određuje životni put. 1975. prelazi u Croatia-Baterije, gdje je niz godina vodio predstavništvo njemačke tvrtke Varta u bivšoj državi i  Bugarskoj. 

Prvu ORBICO tvrtku: SBJ ORBICO AG, osniva 1987. s njemačkim partnerom u Švicarskoj, a slijede Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Bugarska itd. Danas ORBICO Grupa uspješno posluje u 20 zemalja, ima preko 9 000 zaposlenika i godišnji prihod preko 2 milijarde eura.

Od 27. ožujka 2008. godine počasni je konzul Republike Slovenije, na čelu Generalnog konzulata Republike Slovenije u Splitu, a godine 2010. unaprijeđen je u počasnoga generalnog konzula. 

Predsjednik je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) i jedan od njenih utemeljitelja, također je predsjednik Upravnog vijeća MEDILS-a. Uz to predsjednik je Nadzornog odbora Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo te član Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.

Bio je savjetnik za strana ulaganja Predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića, koji ga je odlikovao za zasluge u gospodarstvu Ordenom Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića.

Bio je predsjednik trostrukoga europskog prvaka, Košarkaškog kluba Split Croatia Osiguranje (bivša Jugoplastika) od 1999. – 2003.

HUM CROMA dodijelila mu je 2015. godine nagradu za životno djelo. 

Posebna su mu strast umjetnine iz perioda Hrvatske moderne te sukladno tome sponzorira perspektivne mlade slikare i kipare, dok svoje slobodno vrijeme najradije provodi u ribarenju. 

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen, osigurajte svoje mjesto na vrijeme. 

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Srebrni sponzor događaja je FINA.

Ostali sponzori su Vladimir Abicic Photography, InspireMe, Prtenjača delikatese, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek i Valenta.

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama te ZgExpress.

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje tri sata.