OPĆA OPASNOST - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

[OTKAZANO] OPĆA OPASNOST - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

location-iconTeniski stadion Firule, Split

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za OPĆA OPASNOST - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 18.08.2023. u Teniski stadion Firule, Split

Obavještavamo vas kako je događaj OPĆA OPASNOST - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, a koji se trebao održati 18.08.2023. na žalost odgođen.

Novi datum događaja bit će poznat uskoro, o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti.

Sve kupljene ulaznice bit će važeće za novi datum i nije ih potrebno mijenjati. U slučaju da vam novi datum ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene online kao i gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je zatražiti isključivo putem www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 25.08.2023. u 23:59h.

 

Imaginarium Summer Nights posvećen je glazbenim večerima u trajanju od 3 dana, a ove godine pripremamo spektakl s izvođačima s vrha hrvatske estrade. Imaginarium Summer Nights održavat će se na teniskom stadionu Firule u Splitu od 18. - 20. kolovoza 2023.

OPĆA OPASNOST - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 18.08.2023. u 20:30 h

Predgrupa: RAPTOR

 

Bend "OPĆA OPASNOST" osnovali su dvojica mladih županjaca, Slaven Živanović - Žiža i Pero Galić 1992. godine. Pridružili su im se Igor Kolić i Silvio Soljačić na gitarama, Eugen Nemet na bubnjevima i Ivan Nol na bas gitari.

1993. godine snimili su i objavili svoj prvi studijski materijal, album u obliku kasete, koji je naslovljen jednostavno„Opća Opasnost“. Grupu ubrzo napuštaju Ivan i Eugen, Igor preuzima bas gitaru, a za bubnjeve sjeda Ranko Šlibar.

U jesen iste godine ulaze u studio, pod produkcijom Marijana Brkića iz Parnog Valjka snimaju, a 1994.g. konačno i objavljuju svoj prvi službeni album, „Treba mi nešto jače od sna“, nakon čega su nastavili nizati albume i brojne nagrade diljem Hrvatske, a posebice rodne Slavonije. Nakon pauze u 2001. godini, nastupili su kao support bend za velikane Whitesnake, nakon čega su se vratili na scenu. Poznati su i po svojim support nastupima za Uriah Heep ( 2009.) i Bon Jovi (2011.)

Nastavljaju nizati nova diskografska ostvarenja: „THE BEST OF“ (2009), “15 GODINA… I ovaj grad - live DVD“ (2010) i posljednji album “VRATI SE NA SVJETLO“ (2011).

DVD naziva „OPĆA OPASNOST 15 GODINA…I OVAJ GRAD – Live Županja 2009“ u kategoriji „Najbolji video program 2010“ nominiran je za hrvatsku diskografsku nagradu Porin, najprestižnije priznanje za glazbenički rad u Hrvatskoj. Bend prima i međunarodnu nagradu FENDER-ROLAND I MEGA MUZIKA AWARD po izboru publike za najbolji ROCK-BEND 2010. godine u Hrvatskoj što dokazuje prisutnost njihove glazbe. Poharali su sve domaće top liste hitovima sa njihovog najnovijeg studijskog izdanja “Vrati se na svjetlo”. Na njemu populariziraju svoj kraj i Slavoniju sa pjesmom „Tri rijeke“ u suradnji sa prvom zvijezdom RTL-ovog show-a „Hrvatska traži zvijezdu“ Zoranom Mišićem.

I što je najvažnije u priči oko benda.... okupili su oko sebe veliki broj mladih koji su prepoznali kvalitetu njihove glazbe i pošli njihovim stopama. Cijela postava benda od albuma “Ruski rulet” 1997. g. do danas se nije promijenila. Bend ima vrhunski tim autora, a svoje albume snimaju i produciraju sami. Sve ovo vrhunski „odrađuju kod kuće”, u „svome miru“ i na taj način svima dokazuju da se to može, iako kilometrima daleko od Zagreba.

Na ovom rock festivalu slavit će 30 godina postojanja. Osim što će ovaj usvirani bend s nezamislivim brojem koncerata u nogama svoju veliku godišnjicu obilježiti velikom turnejom, uz pomoć obožavatelja ponosno su objavili i posebno dvostruko izdanje svojih najvećih hitova 30 pjesama za 30 godina u izdanju Croatia Recordsa. Kompilacija je samo još jedan dokaz da su si svojim tekstovima, riffovima, brojnim suradnjama i energičnim nastupima priskrbili posebno mjesto u srcima brojnih fanova i na hrvatskoj rock sceni koje uživaju već desetljećima.

 

Sponzori Imaginarium Summer Nights:

 
Entrio

Coca Cola

Ožujsko pivo

Euro Contego Security

Žuti Taxi Split

EUROHERC osiguranje

Prokurator advertising

PAS KONZEPT

WEBMARK

 

Za sve detalje oko Imaginarium Summer Nights posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected].

Podijeli događaj: