Online škola za izradu parfema

Online škola za izradu parfema

Online nastava, Zagreb

O događaju

Škola se sastoji od 3 Modula:
1. MODUL - Uvod u svijet mirisa; Uvod u parfemsku industriju

Kratak opis: u ovom Modulu svi učesnici imati će prilike čuti Uvod u svijet mirisa, upoznati sastojke koji se koriste u proizvodnji parfema, te saznati informacije od čega se zapravo proizvode parfemi.

Trajanje Modula: 45 minuta

2. MODUL - Izrada vlastitog parfem

Kratak opis: svaki polaznik imati će prilike uz stručno vodstvo izraditi svoj prvi vlastiti parfem. Uz sistem „korak po korak“ kroz radionicu voditi će vas glavni parfumer Hrvatske Parfemske Kuće, Tomislav Vrbanec. Na kraju ovog Modula u rukama ćete imati 2 parfema koja ste sami napraviti. Dakle, konkretne proizvode s vlastitom recepturom.

Trajanje Modula: 90 minuta

3. GRATIS MODUL

Kratak opis: Svim polaznicima koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto, Tomislav Vrbanec upoznati će vas sa svim detaljima oko toga kako da kreirate svoj vlastiti brend parfema, koja su sve potrebna ulaganja, te što vam je sve potrebno za uspješan plasman na tržište Europske Unije.

Trajanje Modula: 45 minuta

Po uredno završenoj prijavi i uplati, na vašu adresu poslati ćemo Perfume Kit, a neposredno prije početka 1. Modula link na aplikaciju s kojom ćete se uključiti u školu.

Svi polaznici imat će priliku po 1. puta u regiji sami izraditi svoj vlastiti parfem uz stručno vodstvo glavnog Parfumera Hrvatske Parfemske Kuće, Vrbanec Tomislava. Kako bi to bilo moguće svaki polaznik dobiti će na svoju adresu „Perfume kit“ sa svim potrebnim materijalima koji će mu biti potrebni za izradu parfema.