Događaj je završio
Ovo bi te moglo zanimati
O događaju
Kupi karte odnosno ulaznice za Okusi Sicilije, 21.07.2015. u Moja kuhaona, Zagreb
Gastronomija Sicilije razlikuje se od klasične talijanske kuhinje. Većina specijaliteta pripravlja se od namirnica specifičnih za Mediteran, kao što su masline, pinjoli, grožđice, rajčice i slana riba. Na radionici koju će voditi food blogerica Marijana Zlomislić naučit ćete kako pripremiti panelle (popečke od slanutkovog brašna), caponatu (specijalitet od patlidžana s rajčicom, maslinama i pinjolima), polpete od srdela u šalši, cous-cous i gelo di melone (puding od lubenice).Napomena: Molimo vas da na radionicu ponesete nekoliko plastičnih posuda kako bi pripremljenu hranu koja ostane nakon degustacije mogli ponijeti kući. Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.
Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 3 sata