[ODGOĐENO] Koncert Krug - EKV (Ekatarina Velika) 03/04/2020

[ODGOĐENO] Koncert Krug - EKV (Ekatarina Velika) 03/04/2020

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

Događaj je odgođen i novi datum održavanja ćemo objaviti uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 03.05.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

"TI SI SAV MOJ BOL" koncert u spomen Ekatarini Velikoj 03.04.2020 @Metropolis club

Nakon lanjska dva koncerta posvećena jednom od najvećih bandova na ovim prostorima kultnoj Ekatarini Velikoj i ove godine na zahtjev publike pozvali smo naše goste iz banda Krug!!

Ovoga puta dolaze nakon velike turneje po regiji i Hrvatskoj gdje su održali posebne koncerte povodom 25 godina od smrti Milana Mladenovića. EKV Krug napunio je koncerte prostore i diljem naše obale i pružila publici pravu rock energiju sa odličnom svirkom, stoga ni ne čudi da ih publika iznova traži!!

Taj zvuk nije utihnuo, a za to su se pobrinuli članovi beogradske skupine Krug EKV. Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije.

Krug EKV je već osvojio srca zagrebačke publike i dobro je poznat po svojoj odličnoj izvedbi bezvremenskih klasika Ekatarine Velike.
Bend Krug EKV nastao je prije 15 godina kao fuzija glazbenika, članova originalne postave grupe Ekatarina Velika i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda.

Članovi benda Krug EKV:
Bubnjevi – Marko Milivojević
Član originalne postave grupe EKV. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, i live “Kao u snu”. Prije EKV svirao u “Partibrejkersima”, kasnije u “Električnom orgazmu”, “U škripcu”, “E-play” i “Vlado Divljan & Old Stars Band”.

Bas gitara – Dragiša Uskoković Ćima
Član originalne postave EKV. Prije EKV svirao u grupi “Sirova koža” i snimio veliki broj projekata za različite izvođače. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumu “Neko nas posmatra” i live “Kao u snu”, kao i na velikom broju živih svirki u tom periodu.

Vokal i gitara – Nemanja Dašić - svira u “Vampirima”

Klavijature – Dejan Tomović Tomke
Surađivao je s velikim brojem beogradskih bendova, svirao u “Vampirima”. Sudjelovao je u autorskom projektu njujorškog (hip-hop power rock) benda “Cypha’z god’z”.

Ljubav prema glazbi, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih rokenrol bendova ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života, spojili su ove glazbenike u vrhunski tribute bend. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku – Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu!.

Ne propustite ovo jedinstveno iskustvo, nešto najbliže što se danas može čuti od ovog legendarnog benda koji je obilježio jednu epohu i zapjevajte bezvremenske pjesme Ekatarine Velike u istinskoj energiji kakvu donosi EKV Krug!!

Ulaznice su dostupne po cijeni 40 kn do 15.03.2020., a od 16.03.2020. po cijeni od 60 kn .
Više ( info. & karte) : 091 / 440 – 0302, Metropolis Club