ODGOĐENO: Gibonni na Krku!

ODGOĐENO: Gibonni na Krku!

location-iconMedane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

ODGOĐENO: Gibonni na Krku!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ODGOĐENO: Gibonni na Krku!, 16.09.2023. - 17.09.2023. u Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Gibonnijev koncert na Krku odgođen za sljedeću godinu!

Gibonnijev koncert koji se trebao održati na plaži Medane u Puntu na Krku 16. rujna ove godine na žalost je odgođen. Nakon dvije odgode, organizatori su odlučili koncert pomaknuti na ljeto sljedeće godine. Prema vremenskoj prognozi posljednjih nekoliko dana, bilo je izvjesno kako će padati kiša 16. rujna te je organizacija zbog nesigurnih uvjeta odlučila ipak odgoditi koncert.

Termin novog koncerta na Krku, koji planiraju za lipanj 2024., organizatori će objaviti vrlo brzo. Kupljene ulaznice moguće je vratiti putem sustava Entrio, podnošenjem zahtjeva za povrat na www.entrio.hr/refund, gdje će biti također dostupne i u prodaji za novi datum. 

Gibonni je ove godine rasprodao koncerte u Zagrebu, Sarajevu, Svetvinčentu, Primoštenu, Vukovaru, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio je na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe. Publika će ga tako 20. i 22. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni, 9. prosinca u Areni Varaždin te 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.
 

Podijeli događaj: