[ODGOĐEN] Weekend Food Festival

[ODGOĐEN] Weekend Food Festival

Stara tvornica duhana Rovinj, Rovinj

O događaju

Događaj je odgođen i novi datum održavanja će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene kotizacije vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca potrebno je zatražiti preko [email protected] mail adrese najkasnije do 14.06.2020.

 

Weekend Food Festival kombinacija je konferencije, sajma i festivala koji potiče izvrsnost u segmentu ugostiteljstva te proizvodnje hrane i pića. Cilj projekta je kroz predavanja, panele i masterclass radionice obuhvatiti sve segmente kulture restorana i barova te na jednom mjestu okupiti profesionalce iz ugostiteljske industrije kao i svu zainteresiranu publiku. WFF je događaj koji okuplja sve najrelevantnije sudionike i pozicionirao se kao mjesto okupljanja hrvatske i regionalne gastronomske scene.

Dovodimo stručnjake iz cijelog svijeta koji će kreirati alate i prijedloge kako kombinirati segmente ugostiteljstva u svrhu poboljšanja svoje ponude. Pri tome pratimo najviše standarde industrije i globalne trendove. Sparivanjem namirnica i usluga koje se ne mogu naći uvijek na istom mjestu stvaramo nezaboravan doživljaj koji će pozicionirati festival kao must see događaj industrije.

Želja nam je poticati izvrsnost, trendove i ekskluzivnost! Dok je protuvrijednost za svakog posjetitelja svjetski standard kojeg može prenijeti na svoj business.
WFF održat će se u Rovinju od 14. do 17. svibnja 2020. u staroj tvornici duhana.