OCEAN & PRIJATELJI @ Lisinski

OCEAN & PRIJATELJI @ Lisinski

location-iconKoncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za OCEAN & PRIJATELJI @ Lisinski , 04.04.2022. u Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

OCEAN & PRIJATELJI / Gala Koncert / “Korakom po nebu”

Ne propustite glazbenu čaroliju u Lisinskom uz veliki orkestar Joška Banova i jednu od najcjenjenijih dalmatinskih pop grupa te nastup zvijezda estrade: Zorice Kondže, Tedija Spalata, Gorana Karana, Jasne Zlokić.  Uživajte u novim hitovima i legendarnim pjesmama u koncertnom spektaklu punom emocija!

Pogledajte najavu i fantastičan Tv spot koji je za ovu priliku snimio naš poznati kulinarski chef Ivan Pažanin!

Zbog izuzetno lijepih balada i poput (UzaludTajna, Dug LjubaviOsmijesi u boji, Lipa je noćKorakom po nebu, Vrime Ljubavi, Cvit Oleandra, Fibra, Krv je boja ljubavi) sasvim je sigurno da OCEAN sa svojim  "PRIJATELJIMA" zagrebačkoj publici sprema emotivan koncert idealan za sve zaljubljene i one koji nakon dnevnih obaveza žele uživati u društvu prijatelja i dobroj glazbi.

Na velikoj sceni dvorane Lisinski publika će moći uživati i u legendarnim pjesmama (Zar je voljeti grijeh, Ti si moj san, Sve ću preživit, Dugo nisam bio mlad, Skitnica, Zauvik tvoj, Moj lipi anđele, Dalmatino povišću pritrujena, Jubav moja, Topli Osmijeh), vječnim hitovima koji će zaživjeti u moćnim aranžmanima orkestra Joška Banova i duetima sa zvijezdama naše glazbene scene.

NE PROPUSTITE ovaj izvanredan koncertni događaj i provedete noć uz legende estrade i koncert koji će pratiti neki od naših najboljih instrumentalista poput Matije Dedića i Ante Gele, pa je više nego sigurno da se posjetiteljima sprema prava glazbena poslastica!

Opustite se i uživajte uz predivne pjesme te osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, jer osim što ćete uživati u odličnoj svirci učinit ćete i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Poslušajte predivne balade : 

KORAKOM PO NEBU

 

ZAR JE VOLJETI GRIJEH

 

OSMIJESI U BOJI

 

UZALUD

 

TAJNA / Posveta Kemalu Montenu

 

 

 

 

Podijeli događaj: