OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING u Vintageu

OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING u Vintageu

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING u Vintageu, 24.04.2024. - 25.04.2024. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

SRIJEDA 24.04.2024.
OCEAN OF ANOTHER + SURVIVED BY NOTHING @VIB
Vrata 20:00 | Koncert 21:15
Ulaznice: 08,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska cesta 160)

Nakon dvije godine rada i pripreme, moderni metalci Ocean Of Another konačno pozivaju na koncertnu im premijeru u srijedu 24.04. u Vintage Industrialu i to povodom izlaska prvog EP albuma „One Day This Pain Will Subside“. A uz njih zasvirat će mosheri Survived by Nothing!


Bend se lirički bavi surovom realnošću ljudskog bića, fokusirajući se uglavnom na mentalno zdravlje, ovisnost i unutarnje borbe. Putem svojih pjesama Ocean Of Another želi pružiti ruku pomoći i stvoriti mjesto za povezivanje i liječenje, što se odražava u njihovom sloganu ‘’Postanite kap u Oceanu drugog’’.
Svu glazbu na EP-u prvijencu napisao je, producirao, miksao i masterirao sam bend, osim za "Indigo", koji je masterirao Joel Wanasek (Machine Head, Monuments, Blessthefall).


Spomenut ćemo da je njihova obrada Slipknotove pjesme Snuff skupila preko 600.000 streamova na Spotifyu i preko 150.000 pregleda na YouTubeu.


Neki članovi također su dio hrvatskog najuspješnijeg metal benda Manntra te bendova kao što su Pale Origins, Zenoth, Ochi i Grapevine Babies. Svi oni imaju prethodna iskustva kao izvođači sa spomenutim bendovima i drugima kao što su Cold Snap i Monox.
Glazbu stvaraju crpeći inspiraciju od izvođača kao što su Bad Omens, Falling in Reverse, Motionless in White, Northlane, Bring Me The Horizon i Linkin Park.


Bend je aktivno uključen u stvaranje svojih glazbenih spotova, baveći se pisanjem, produkcijom, režijom i snimanjem uz pomoć talentiranih prijatelja kao što su Mara Prpić, Dino Možek, Vjekoslav Palinić i Damir Debanić. Svaki video je DIY projekt pod potpunom kreativnom kontrolom benda.


LINKOVI:
https://oceanofanother.com/
https://www.facebook.com/oceanofanother
https://www.instagram.com/ocean_ofanother
https://www.youtube.com/channel/UC3WUI7ZcBFPFpxVSB8Rhofw
https://open.spotify.com/artist/4jg2dbIhCtj5NPtYikOsVQ...

+ support: SURVIVED BY NOTHING
Survived by Nothing je hardcore bend na misiji to make Hrvatska mosh again. Spin kickovi su sve što trebaju, a sick riffovi su sve što imaju. Ne zanimaju ih šutke, samo fake karate mosh pitovi. Savršena platforma za istresanje svih bijesova.
https://www.facebook.com/survivedbynothing

Podijeli događaj: