[NOVI DATUM] Mile Kekin live u The Garden Brewery

[NOVI DATUM] Mile Kekin live u The Garden Brewery

location-iconThe Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za [NOVI DATUM] Mile Kekin live u The Garden Brewery, 06.06.2019. u The Garden Brewery, Zagreb

NOVI DATUM KONCERTA MILE KEKINA! 
Dragi naši, zbog vremenskih neprilika moramo pomaknuti održavanje koncerta Mile Kekina u dvorištu pivovare s četvrtka 30. svibnja na četvrtak 6. lipnja. 

Sve kupljene ulaznice za 30. svibnja vrijede i za novi datum.

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od ponedjeljka (03.06.), isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online, povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće mail adrese: [email protected]


//

Legendarni Mile Kekin dolazi u dvorište The Garden Brewery s novim samostalnim albumom “Kuća bez krova”, u četvrtak 6. lipnja.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja solo projekt, koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u punoj postavi s pratećim bendom predstavit će ga na Žitnjaku.

Mile Kekin - “Reno 4”

Album “Kuća bez krova”, priča je o Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi, a dvije godine intenzivnog rada rezultiralo je albumom na kojem se nalazi deset vrhunski odsviranih pjesama. Autorski i dijelom autobiografski album obilježili su singlovi "Reno 4", nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj , putni "Atlas", kao i "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja". Svoje intimno je djelo Mile je zamislio kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

Mile Kekin - Atlantida feat. Bajaga


Kekina prate Danko Krznarić na gitari, synthu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom.

Uz stvari s novog albuma, Mile će s bendom u dvorištu The Garden Breweryja na Žitnjaku odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su „Dolje je bolje“, „Maslina“ ili „U dva oka“.

Pridružit će im se Tomo Šunjić koji će otvoriti večer s DJ setom, a vrata se otvaraju već u 17:00, dok koncert počinje u 20:00 i čini ovo savršenim druženjem nakon posla.

Ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

Podijeli događaj: