Nova godina u Azimutu

Nova godina u Azimutu

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Nova godina u Azimutu, 31.12.2023. - 01.01.2024. u klub Azimut, Šibenik

Nova godina u Azimutu - Šibenik

31.12. nedjelja 21:30h
#NovauAzimutu
Bakula Select „NY disco special“
-Eddy Ramich,
-Stipe Jazzy Širinić,
-Andrija Bakula
Vođeni željom da se priključimo ideji organizatora u stvaranju novogodišnjeg programa koji predstavlja Šibenik kao grad koji definitivno razmišlja izvan okvira i granica Hrvatske, odlučili smo pokrenuti novogodišnji clubbing program.
Cilj je bio dovesti imena koji svojim izborom organske i elektronske glazbe mogu kreirati jednu, rekli bismo, hedonističku glazbenu večer okrenutu plesnim zvucima s početka clubbing scene, nudeći program drugačiji od onog što danas smatramo elektronskom glazbom ili općenito clubbingom.
EDDY RAMICH
Eddy Ramich jedan je od hrvatskih veterana na eklektičnoj i house sceni. Uvelike je utjecao na razvoj festivala u Hrvatskoj što ga čini jednom od ključnih figura plesne glazbene scene jugoistočne Europe.
Bradley Zero (Rhythm Section, Boiler Room):"Ključni predstavnik obitelji Worldwide u Hrvatskoj, Eddy svira ploče dulje nego što je većina nas živa, njegovo poznavanje glazbe može se usporediti samo s njegovom strašću i energijom koja je nepokolebljiva, zarazana i iskrena. Eddy je jedan od rijetkih selektora koji može udahnuti novi život pjesmi koju ste prethodno odbacili, DJ koji može preobraziti energiju sobe jednim pokretom ruke i blistavim osmijehom na način koji se ne može naučiti ili uvježbati.”
STIPE JAZZY ŠIRINIĆ
Jedan je od najdugovječnijih šibenskih DJ-a I pionir hrvatske elektroničke glazbe.
Kao artist, promotor I sudionik scene još od praskozorja elektronike, uživo je pratio glazbenu evoluciju i zajedno sa svojom mnogobrojnom publikom radio prve korake prema nadolazećim muzičkim žanrovima i pravcima. Na pravom mjestu i u pravo vrijeme Stipe selektira i miksa već četvrt stoljeća, kao da je oživljena slika Dorijana Graya ili je u njemu duša Roberta Johnsona. Beskompromisan, prgav i muzici odan do zadnjeg atoma i danas tvrdoglavo zaobilazi jeftine sezonske trendove i svira što mu se svira.
BAKULA
Andrija Bakula je šibenski DJ, dugogodišnji rezident kluba Azimut i kreator programa Select. Glazbeni počeci mu sežu u 2008. godinu kad je počeo učiti osnove DJ-inga od svog oca, jednog od pionira DJ scene u Dalmaciji.
Tijekom godina, Andrija je skupio impresivnu kolekciju vinila s mnogim glazbenim raritetima. S njima na gramofonu, njegovi DJ setovi nas uvijek iznova povedu na glazbena putovanja u različita desetljeća te egzotične i često nepoznate krajeve gdje uho stalno pronalazi nove, zanimljive i plesne zvukove sa svih strana svijeta.

Prvi set ne više tako "slijepih" 🙂 ulaznica po atraktivnoj cijeni pušten je u prodaju samo na Entrio.hr
Vidimo se 🙂

Podijeli događaj: