No Stress – Being Fit Is Your Success

No Stress – Being Fit Is Your Success

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za No Stress – Being Fit Is Your Success, 04.03.2020. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Pozivamo vas na peti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 4.3.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50.

U prvom dijelu eventa naš gost predavač je fitness trener nove generacije i vlasnik brenda BITI FIT - Marko Lončar. Svjesni smo činjenice koliko nam posao i dnevni stres mogu utjecati na prehranu, stil života, a time i na zdravlje. Kako zadržati top formu i izbjeći potencijalni burnout, svima nam predstavlja izazov. Što je potrebno za pravilnu prehranu i vrhunsko zdravlje u svijetu biznisa, naučit ćete na ovom predavanju. Marko je kolumnist Men's Healtha i Večernjeg lista te ambasador mnogih tvrtki. Predavač je na brojnim seminarima i radionicama na najvećim konferencijama u regiji, školama te kompanijama. Dugogodišnji je autor i gost u brojnim medijima. Influencer je s preko 80 000 pratitelja na Facebooku i Instagramu.  Za njegovo predavanje uvijek se traži mjesto više.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s gostom predavačem te ostalim sudionicima.

Generalni pokrovitelji dogđaja su Poliklinika Bagatin te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Partner događaja je Kreativ info.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto osigurajte na vrijeme.

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje 3 sata.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.