No Stress – Being Fit Is Your Success

No Stress – Being Fit Is Your Success

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za No Stress – Being Fit Is Your Success, 04.03.2020. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Pozivamo vas na peti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 4.3.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50.

U prvom dijelu eventa naš gost predavač je fitness trener nove generacije i vlasnik brenda BITI FIT - Marko Lončar. Svjesni smo činjenice koliko nam posao i dnevni stres mogu utjecati na prehranu, stil života, a time i na zdravlje. Kako zadržati top formu i izbjeći potencijalni burnout, svima nam predstavlja izazov. Što je potrebno za pravilnu prehranu i vrhunsko zdravlje u svijetu biznisa, naučit ćete na ovom predavanju. Marko je kolumnist Men's Healtha i Večernjeg lista te ambasador mnogih tvrtki. Predavač je na brojnim seminarima i radionicama na najvećim konferencijama u regiji, školama te kompanijama. Dugogodišnji je autor i gost u brojnim medijima. Influencer je s preko 80 000 pratitelja na Facebooku i Instagramu.  Za njegovo predavanje uvijek se traži mjesto više.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s gostom predavačem te ostalim sudionicima.

Generalni pokrovitelji dogđaja su Poliklinika Bagatin te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Partner događaja je Kreativ info.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto osigurajte na vrijeme.

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje 3 sata.

Podijeli događaj: