NIŠTA IM NEĆE BIT', komedija

NIŠTA IM NEĆE BIT', komedija

location-iconDVORANA LORA, Split

NIŠTA IM NEĆE BIT', komedija

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za NIŠTA IM NEĆE BIT', komedija, 20.01.2024. u DVORANA LORA, Split

Igraju: Ecija Ojdanić i Frano Mašković

Režija: Tamara Damjanović

Autorica: Tanja Mravak

Produkcija: Kazalište Moruzgva

 

Komedija "Ništa im neće bit'" priča o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Bračni partneri sasvim drugačije doživljavaju novu situaciju. Majčina briga povremeno prelazi u paniku a najčešće u smiješni pokušaj kontrole. Suprug i otac istovremeno vidi mogućnost da se konačno posveti sebi, supruzi, hobijima i životu za koji prije nije imao vremena. Životna promjena uloga koja ih je snašla dovodi do smiješnih ali i životnih situacija  koje će ipak prevladati uz  puno humora pronalazeći novi bračni balans i puštajući djecu da žive svoje samostalne i ispunjene živote.

 

Dobrodošli na Teatar uz more u Loru!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.