Never Enough | Kevin Yost

Never Enough | Kevin Yost

Aurora Club, Primošten, PRIMOŠTEN

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Never Enough | Kevin Yost, 04.08.2021. u Aurora Club, Primošten, PRIMOŠTEN

Američki DJ i producent Kevin Yost nastupit će 4. kolovoza u primoštenskom klubu Aurora gdje će mu se za DJ pultom pridružiti RatCat residenti Beepolar, Lawrence Klein i Stipe Jazzy Širinić.

Party se sukladno svim aktualnim mjerama i propisima odvija u normalnom radnom vremenu (22-05) i bez ograničenja za sve koji imaju ‘covid pass’ ili na ulazu naprave negativan test (40 kn).

#ulaznice u pretprodaji osigurava Entrio (100 kn) do utorka navečer, a u srijedu će biti dostupne samo na ulazu u klub (120 kn)

KEVIN YOST

Ovaj studiozni perkusionist, potpisnik čak 70 objavljenih vinila, miljenik je domaće publike te promišljeni muzički selektor čiji rad obožava i Eric Clapton.

Amerikanac Yost je već u dobi od četiri godine prvi puta u ruke uzeo palice za bubnjeve. Fascinacija glazbom je s vremenom samo rasla, pa se tamo 80-ih navukao na house, žanr u kojem i danas najradije pliva, vješto ga kombinirajući s jazz elementima.

Taj glazbenik se proslavio već sa svojim prvim albumom 'One Starry Night' iz 1998., koji danas ima status house klasika.

Ako ćemo u brojeve, Yost se može pohvaliti s osam objavljenih albuma te gotovo sto izdanih singlova, a zanimljivost je i da stoji iza čak 1500 pjesama koje kolaju po plesnim podijima diljem svijeta, ali se nisu službeno našle na nekome izdanju.

Upravo je potonje jedna od posebnosti njegova pristupa DJ-ingu: malo je vjerojatno da će vam na njegovom nastupu koristiti Shazam jer Yost nerijetko slaže 'all-original' setove u kojima pušta stvari koje je producirao ekskluzivno baš za taj party.

Ovaj ritmičan lik poznat je i kao producent filmske glazbe, a okušao se i u glumi.

Nastupao je u kultnom 'Portu' prije 10-15 godina, njegov set na Tvrđavi sv. Mihovila otprije nekoliko godina u memoriji fanova ima status megadogađaja pa se i danas po Dalmaciji može čuti 'Nikad dosta Kevin Yosta'.

U klubu Aurora nastupit će nakon što je zbog najnovijih 'covid mjera' otkazan njegov nastup s Jennifer Cardini na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

-----

Program #ljeto u sklopu kojeg je i ovaj event, održava se uz potporu Hrvatske turističke zajednice (Croatia Full of Life), Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Županije šibensko-kninske (program 'Digitalna transformacija', Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika i Beck's Hrtvatska


Powered by RatCat
info@ratcat.hr
www.ratcat.hr
Pleši na podiju, skrolaj po ekranu!
www.skrolaj.com
Medijski pokrovitelj: ŠibenikIN

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu

Testiranje na lokaciji će biti moguće