Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio - Velika dvorana

Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio - Velika dvorana, 14.12.2023. u Kino Edison, Karlovac

Ethan Hunt i njegov tim iz IMF-a kreću u svoju najopasniju misiju dosad: ući u trag novom zastrašujućem oružju koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. S kontrolom budućnosti i sudbinom svijeta na kocki i približavanjem mračnih sila iz Ethanove prošlosti, počinje smrtonosna utrka oko svijeta. Suočen s tajanstvenim, svemoćnim neprijateljem, Ethan mora uzeti u obzir da ništa ne može biti važnije od njegove misije - čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Zbog silnih odgoda, mnogih lokacija snimanja te atraktivnih akcijskih scena budžet filma je dostigao razinu jednog od najskupljih filmova u povijesti.

Redatelj i scenarist je Christopher McQuarrie a uz neizbježnog Cruisea u filmu nastupaju Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Esai Morales i Hayley Atwell…

dužina filma: 163 minute

žanr: akcija, avantura, triler

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.