Natali Dizdar na Festivalu Zvečka

[OTKAZANO] Natali Dizdar na Festivalu Zvečka

location-iconBoćarski dom Podvežica, Rijeka

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Natali Dizdar na Festivalu Zvečka, 06.07.2023. - 07.07.2023. u Boćarski dom Podvežica, Rijeka

Pop diva Natali Dizdar stiže u Rijeku 6. srpnja u sklopu bogate ljetne turneje i otvara ovogodišnju Zvečku!
U presjeku 20 godina duge karijere naći će se novi hitovi, ali i starije uspješnice kao što su "Stranac", "Ne daj" i "Mjesto za jedno". Očekujte romantični ugođaj i ljubavne stihove, no budite spremni i za plesne korake, sve uz njezin prepoznatljivi, senzualni glas! Glas u koji se beskrajno lako zaljubiti...

Ulaznice po cijeni od 10 eura naći će se od sutra u pretprodaji u sustavu Entrio, a uskoro i na uobičajenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shopu, Pajol Baru, Caffe Baru Skradin, Celtic Caffeu Bard i Klubu Mladih Rijeka.

Dostupne će biti i mjesečne ulaznice za srpanj po cijeni od 28 eura za 4 koncerta

Podijeli događaj: