NAJVEĆI TRASH. PARTY

[OTKAZANO] NAJVEĆI TRASH. PARTY

location-iconAvant Garden, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za NAJVEĆI TRASH. PARTY, 13.11.2021. - 14.11.2021. u Avant Garden, Zagreb

NAJVEĆI TRASH. PARTY!

Nakon što smo apsolutno ZAPALILI Avant Garden na našem otvorenju, vrijeme je da nastavimo tradiciju u revijalnom tonu! Nadamo se da ćemo uskoro nastaviti tradiciju da u svakom opisu eventa možemo reći da je prošli TRASH. bio najveći jer Vas je svaki put sve više i više! Za one koji još ove sezone nisu bili na našem eventu, kratak info. Za početak krenimo s lokacijom.

naš TRASH. Ima svoj novi dom;

AVANT GARDEN

Avant Garden Event Square nalazi se na Zapadnom kolodvoru, čiji stil uređenja prostora je jednostavno SAVRŠEN za jedan TRASH. Party. Poznati event square u Zagrebu je savršeno mjesto za naš party, njegov moderno industrijski štih ćete dobro zapamtiti, vjerujte nam! Ako Vas zanima prostor detaljnjije preporučamo da pogledate njihovu fotogaleriju!
Naravno, uz legendarnu TRASH. Tematiku naš rezident DJ Marco Cole je ponovno sa nama!

Naravno, ovaj event je u potpunosti u skladu s COVID mjerama te je obavezno priložiti covid potvrdu ili negativan pcr/antigen test na samom ulasku na party.

Isto tako, omogučili smo Vam da na samom ulazu na party da obavite antigen test ako Vam je potrebno po cijeni od 50KN. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za covid19 potvrde ili testove slobodno nam se obratite u inbox!

Ako imate kakvih nedoumica oko dolaska uvijek možete pogledati naše galerije na facebook stranici , u našim galerijama su svi nasmijani ili u žestokom trenutku pjevanja hitova poput oči boje kestena, 365 itd.

Ulaznice su dostupne preko entrio.hr sustava prodaje ulaznica.

EARLYBIRD - 40 KN (entrio)
REGULAR - 50 KN (entrio)
NA ULAZU - 70 KN

OVAJ EVENT JE STRIKTNO 18+

Info & rezervacije stolova na naš page TRASH. , instagram @najvecitrashparty ili 099 625 1088.

Podijeli događaj: