NAJBOLJI' sat i kusur: Stand-Up by Pedja Bajović

NAJBOLJI' sat i kusur: Stand-Up by Pedja Bajović

location-iconKino SC, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za NAJBOLJI' sat i kusur: Stand-Up by Pedja Bajović, 31.01.2020. u Kino SC, Zagreb

Poklopite najdepresivniji dio godine - smijehom! Znate već kako sada, nakon blagdana i zimovanja uslijedi vaj tužni period u kojem se više nemamo čemu veseliti... ali, mi imamo rješenje!

Pedja Bajović, jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, obilježava 15 godina karijere i poziva vas na svoj Best Of show koji je nazvao NAJBOLJI’ sat i kusur!

Nakon desetljeća i pol došlo je vrijeme da svoje tri dosadašnje tematske predstave polako pošalje u mirovinu, a prvi korak bio je njihovo profesionalno snimanje prošlog mjeseca u Sarajevu! Istim povodom, u pravom malom spektaklu koji se priprema u Zagrebu, publiku očekuje kompilacija najboljih fora iz popularnih S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)... Muškarac (o parenju i razmnožavanju) ...i Rok trajanja - s kojima je u par tisuća izvedbi do sad nasmijao publiku u čak 30 zemalja i u stotinama gradova.

Doznajte što se sve nalazi u najboljih sat i kusur. Vidimo se!

CIJENE ULAZNICA
Parter 1 - 100 kuna
Parter 2 - 90 kuna

Iskoristite poseban popust za umirovljenike i studente u iznosu od 20 kuna na cijenu ulaznice! Popust za umirovljenike i studente moguće je ostvariti isključivo za online kupnju. 

UMIROVLJENICI - nakon odabira maksimalno 2 ulaznice po narudžbi, unesite kod ZlatnaJesen i kliknite "Nastavi" na plaćanje kako bi ostvarili popust.  -------> vrijedi isključivo za Parter 2 

STUDENTI - nakon odabira maksimalno 2 ulaznice po narudžbi, unesite kod NasaBuducnost2 i kliknite "Nastavi" na plaćanje kako bi ostvarili popust.  -------> vrijedi isključivo za Parter 2   

PAŽNJA! 
Naše posebne goste: studente i umirovljenike upućujemo da pri ulasku u dvoranu pripreme dokaz svog statusa: X-icu ili osobnu iskaznicu s dokazom da ste stariji od 65 godina.  

Podijeli događaj: