NAJBOLJI' SAT i KUSUR - Pedja Bajović BEST OF comedy specijal

NAJBOLJI' SAT i KUSUR - Pedja Bajović BEST OF comedy specijal

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za NAJBOLJI' SAT i KUSUR - Pedja Bajović BEST OF comedy specijal, 10.11.2021. u Klub Sax!, Zagreb

 

ŠTO JE NAJBOLJI' SAT I KUSUR?

Prvih 15 godina života i rada Pedje Bajovića u stand-up komediji rezultiralo je s tri tematske cjelovečernje predstave: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i Rok trajanja. Na samu 15. godišnjicu od svog prvog nastupa (31.01.2005.), Pedja je odlučio pred publiku prvi put izaći s kompilacijskom predstavom koju je nazvao NAJBOLJI' sat i kusur, a u kojoj se nalaze njegove najbolje fore koje su u tom prethodnom vremenu najviše nasmijale publiku - u našem dijelu svijeta, ali i šire!

U više od 90 minuta dobit ćete odgovore na pitanja poput... Tko je Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi. Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku? Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Je li brak stvarno institucija? Jesu li djeca početak kraja ili kraj početka? Zašto žene žive duže od muškaraca? Red, rad ili disciplina? Pas ili auto: čovjekovi najbolji prijatelj?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom. Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više – gavranov. Strah, bol, tuga… i sat i kusur smijeha! Dobrodošli!

Spremite se za hrpu smijeha u best of specijalu Pedje Bajovića!

NAJBOLJI' SAT I KUSUR - 10.11. u 20 sati u Klubu SAX!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Klasična ulaznica - 50HRK
Na dan predstave - 60HRK

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• Ulaznice možete kupiti i na samom ulazu u SAX! sat vremena prije početka predstave

Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite od COVID-19 te da održavate preporučenu društvenu distancu. OBAVEZNA JE UPOTREBA ZAŠTITNE MASKE ZA LICE PRI DOLASKU I KRETANJU PO KLUBU. Stolovi i stolci se NE SMIJU POMICATI.

TKO JE PEDJA BAJOVIĆ?

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje - barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško! Uskoro će propast svijeta, pa ni on nema namjeru opstati, a kamoli sada nešto raditi na dobrobit čovječanstva! Davno su mu prošle Isusove i Aleksandrove 33, pa kako svijet do sada nije ni spasio niti osvojio, neće se više ni truditi.

Podijeli događaj: