Mystic Mountain Experience 2020

Mystic Mountain Experience 2020

Kamp Velebit, Baške Oštarije

Naziv Cijena Količina
Festival ticket, phase 3 (ex-Yu)

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

450.00 kn
Festivalska ulaznica - za državljane zemalja bivše Jugoslavije // Festival ticket - for ex Yugoslavia countries residents
Festival ticket, phase 3 (all other countries)

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

600.00 kn
Festivalska ulaznica - za državljane svih ostalih zemalja osim zemalja bivše Jugoslavije // Festival ticket - for residents of all other countries except ex Yugoslavia countries
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Mystic Mountain Festival je festival posebnog karaktera i cilja. Iako glazbeni festival, ovo je festival ljubavi, buđenja svijesti i povratka prirodi. 

Mystic Mountain Festival ove godine se održava po peti puta na idiličnom prostoru kampa Velebit u Baškim Oštarijama i to od 22. do 28. lipnja. 

Ono što čini ovaj festival posebnim i drugačijim od drugih je idilični položaj koji smješta festival u srce Velebita- mistične planine snažne energije koja svojim magičnim svojstvima omogućava rast pojedinaca koji joj se prepuste. 

Posjetitelji festivala moći će se priključiti brojnim planinarskim turama na obližnje vrhove s kojih će imati priliku svjedočiti nevjerojatnim panoramskimpogledima na Jadransko more i otočje koje ga krasi. 

Osim brojnih glazbenih setova i odlične elektronske glazbe različitih žanrova, posjetitelji festivala moći će sudjelovati u brojnim radionicama i slušati razna predavanja s ciljem buđenja svijesti o okolini koja nas okružuje i posebnog svijeta u nama samima. 

Ako ste ikad zamišljali party koji nije samo party nego i puno više od toga, ako ste zaljubljenik u prirodu, ako volite život i tražite svoje mjesto pod zvijezdama, ako uz puno čagice želite i odmoriti te napuniti dušu mističnim prizorima nevjerojatnog okruženja koje čini festival, ako tragate za svojim plemenom i ljudima koji će vas razumjeti i podržati, ako trebate resetiranje od svakodnevnog života koji vam onemogućuje da se izrazite u svojoj punini, ako žudite za ljubavlju, ovo je mjesto za vas. Napravite taj korak za kojim vam duša čezne i ove godine postanite dio mistične obitelji i zaljubite se ponovno u sebe, druge i prirodu!