Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

location-iconKazalište - Kino ANTONIO GANDUSIO, Rovinj

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, 11.10.2022. u Kazalište - Kino ANTONIO GANDUSIO, Rovinj

Predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere jedna je od najdugovječnijih na zagrebačkom kazališnom repertoaru (od 2013. godine).
Ovaj tekst igran je na mnogim svjetskim pozornicama, a uz francusku i nizozemsku, hrvatska produkcija jedna je od najuspješnijih. Da je publika zavoljela predstavu potvrđuje puno gledališta u Zagrebu (Scena Vidra) i na brojnim gostovanjima diljem Hrvatske, a ima gledatelja koji su je gledali i pet puta.
Nesvakidašnju formu dokumentarnog kazališta i stand upa s puno energije i strasti, vrlo iskreno i dojmljivo izvodi Roman Šušković-Stipanović uz pomoć off glasova žene (Darija Knez Rukavina) i muža (Boris Svrtan).
Muškarci su s Marsa, žene su s Venere ima za cilj prije svega zabaviti i nasmijati publiku, a posljedično i poučiti i sve troje joj uspijeva u cijelosti.
Predstava je potaknula mnoge parove da u duhu predstave, šaleći se, komentiraju svoju vezu i što im se kod partnera sviđa, a što ih smeta. Mnoge je predstava potaknula da promijene svoje ponašanje na bolje i podignu kvalitetu života u braku ili vanbračnoj zajednici.
Preporuka je: Odvojite vrijeme, dođite u paru, poradite na svojoj vezi, jer vaša veza nema cijene.

Podijeli događaj: