Musical Stories by Matea Leko with BBC Rising Star Maya Levy

Musical Stories by Matea Leko with BBC Rising Star Maya Levy

location-iconAmadria Park Hotel Capital, Zagreb

Musical Stories by Matea Leko with BBC Rising Star Maya Levy

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Musical Stories by Matea Leko with BBC Rising Star Maya Levy, 12.05.2024. u Amadria Park Hotel Capital, Zagreb

KONCERT TJEDNA: PIJANISTICA MATEA LEKO PREDSTAVLJA POSEBNO IZDANJE MUSICAL STORIES by Matea ZA MAJČIN DAN

 Uz Mateu Leko na glazbeno kulturnom koncertu će nastupiti i violinistica Maya Levi koja u Zagreb stiže iz Pariza, a nedavno je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom u usponu“. 

 Kako je danas biti mama, što smo naučile od naših majki, odgajamo li djecu ili ona odgajaju nas? Pitanja su to o kojima će pijanistica Matea Leko razgovarati sa svojim gostima na posebnom izdanju Musical Stories by Matea koje su posvećene majkama i koje će se održati 12. svibnja, na Majčin dan, u 18h u zagrebačkom hotelu Amadria. Goste očekuje vrhunska izvedba hrvatske pijanistice, ali i opuštena atmosfera uz wellbeing koncept kojeg Matea Leko povezuje s uživanjem u remek djelima iz svijeta glazbe. 

 "Glazba i intermezzo razgovori? Koncert klasične glazbe na kojemu se može opušteno popiti piće? Da, to su Musical Stories! Goste očekuje glazba i poezija u kojoj se svatko može pronaći jer svi imamo majke ili smo i same majke. U pauzama između glazbe razgovaramo o djelima koja ću izvoditi, ali i o možda i najjačem osjećaju na svijetu, a to je majčinska ljubav. Ponekad su ti osjećaji toliko jaki da se i ne mogu izraziti riječima, nego svoj izričaj dobivaju u glazbenim remek djelima. Musical Stories na Majčin dan su posebna prilika za promišljanje i možda ponovno povezivanje s majkama i svime što majčinstvo donosi u naše živote. Pozivam vas da mi se pridružite sa svojim majkama ili djecom“, najavila je još jedan svoj nastup Matea Leko. 

 Posebna gošća Matee Leko u Zagreb stiže iz Pariza. Violinistica Maya Levy ekskluzivno će se predstaviti zagrebačkoj publici nastupom na Musical Stories. Maya Levy je nagrađivana violinistica koja je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom u usponu“, glazbenicom godine u Belgiji, a svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta. Među zapaženijim nastupima je i izvedba na oproštajnoj svečanosti njemačke kancelarke Angele Merkel. 


„Veliko mi je zadovoljstvo nastupiti pred zagrebačkom publikom. Zagreb je grad koji ima značajnu glazbenu povijest i profinjen ukus za glazbu. Intimniji nastupi pred odabranom publikom poseban su doživljaj i zato zahvaljujem Matei na pozivu i prilici da zajedno ispričamo glazbenu priču o jednom od najljepših osjećaja na svijetu – onom majke prema djetetu, ali i obratno“, rekla nam je prekrasna Maya. 

Kao i na koncertu za Valentinovo,  goste očekuje zanimljiv razgovor na temu odnosa i emocija sa zagrebačkom psihijatricom Ljiljanom Škrinjarić, čitanje poezije našeg nagrađivanog glumca i ljubimca publike Janka Volarića Popovića, kao i gošća iznenađenja. 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Podijeli događaj: