Mondo Generator (USA) + The Freak Folk of Mangrovia (CRO)

Mondo Generator (USA) + The Freak Folk of Mangrovia (CRO)

location-iconDC KARLO ROJC, Pula

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mondo Generator (USA) + The Freak Folk of Mangrovia (CRO), 14.08.2023. u DC KARLO ROJC, Pula

Nick Oliveri – bivši član  Queens Of The Stone Age i Kyuss, sa svojim bendom Mondo Generator nastupit će u ponedjeljak 14. kolovoza u Dvorištu Rojca (ispred kluba Monte Paradiso). Nick Oliveri vjerojatno je najpoznatiji po tome što je bio član legendarnog benda iz južne Kalifornije, Kyuss, kao i po tome što je od 1998. do 2004. bio član benda Queens Of The Stone Age. U punk rock krugovima, najpoznatiji je po svom angažmanu u bandu Dwarves, pod nadimkom Rex Everything. Od 1997. frontmen je benda Mondo Generator. Također nastupa i kao solo glazbenik i često sudjeluje na albumima i turnejama svojih prijatelja, uključujući Winnebago Deal, Mark Lanegan Band i Masters Of Reality, a prije je surađivao i s The Desert Sessions i The River City Rapists.

Predgrupa pulsko riječki band The Freak Folk of Mangrovia

The Freak Folk of Mangrovia je kolektiv glazbenika koji već dugi niz godina surađuje u različitim bendovima.Glazbi pristupaju kao igri, eksperimentiraju sa zvukom i raznim ritmičkim temama. Ne stvaraju pjesme u klasičnom smislu, već razvijaju ideje koje se kreću od laganih, opuštenih, atmosferičnih dijelova do žestokih, kaotičnih, zvučnih eksplozija. S novim albumom u pripremi i naoružani glazbenim arsenalom, napast će vaša osjetilna osjetila i odvesti vas na putovanje do (ne)svjesnih razina za koje niste ni znali da postoje.

Podijeli događaj: