MODA I UMJETNOST

MODA I UMJETNOST

PALAČA HERZER, Varaždin

O događaju

ROTARACT KLUB VARAŽDIN iz Varaždina i VARTEKS d.d. iz Varaždina objavljuju ZAJEDNIČKU IZJAVU ZA MEDIJE

DOBROTVORNO- DONACIJSKI EVENT
MODA I UMJETNOST

U subotu, 25. svibnja 2019. s početkom u 17 sati Rotaract klub Varaždin u suradnji s Modnom i tekstilnom kompanijom Varteks u palači Herzer GMV (Muzej kukaca) organizira humanitarni event pod nazivom MODA I UMJETNOST. Dvanaestoro mladih varaždinskih akademskih umjetnika kroz umjetnička će djela izraziti svoje kreativne potencijale na temu ODIJELA kao muško/ženskog odjevnog predmeta koje simbolizira vrhunac dobrog odijevanja.
S ciljem promocije mladih varaždinskih umjetnika i Varteksovog najpoznatijeg proizvoda – ODIJELA, te nastavka obilježavanja 100 godina postojanja i rada, Varteks se uključio u realizaciju eventa koji ima humanitarni karakter – prihod od eventa namijenjen je Hrvatskom društvu likovnih umjetnika Varaždin u kojem djeluju i mladi autori, za kupnju informatičke opreme potrebne za rad društva.
Kako je Varteks sinonim za klasičnu eleganciju, u sklopu eventa članice i članovi Rotaract kluba Varaždin pokazat će kroz reviju najnovije modele Varteksove muške i ženske poslovne kolekcije izrađene iz vrhunskih tkanina visokih numeracija: Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira.
Djela mladih umjetnika bit će izložena u palači Herzer, a moći će se otkupiti „tihom aukcijom“. Uz reviju, umjetničke radove, posjetitelje očekuju radionice, dobra glazba i ugodno druženje.