Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete

Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete

KRAŠ Auditorium, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Jednodnevna ulaznica - petak 13.3.2020. / Rana prijava
441.00 kn
Ulaznica uključuje sudjelovanje u cjelokupnom programu konferencije u petak 13.3. te dvije pauze za kavu. Ručak nije uključen u cijenu ulaznice. Puna cijena jednodnevne ulaznice iznosi 490,00 kn. Popust od 10% za ranu prijavu vrijedi do 31.1.2020.
Jednodnevna ulaznica - subota 14.3.2020. / Rana prijava
441.00 kn
Ulaznica uključuje sudjelovanje u cjelokupnom programu konferencije u subotu 14.3., simultani prijevod za predavanje na engleskom jeziku, čuvanje djece u igraonici 14.3. te dvije pauze za kavu. Ručak nije uključen u cijenu ulaznice. Puna cijena jednodnevne ulaznice iznosi 490,00 kn. Popust od 10% za ranu prijavu vrijedi do 31.1.2020.
Dvodnevna ulaznica - 13. i 14.3.2020. / Rana prijava
711.00 kn
Ulaznica uključuje sudjelovanje u cjelokupnom programu konferencije u petak i subotu (13.3. i 14.3.), simultani prijevod za predavanje na engleskom jeziku, čuvanje djece u igraonici u subotu 14.3. te dvije pauze za kavu dnevno. Ručak nije uključen u cijenu ulaznice. Puna cijena jednodnevne ulaznice iznosi 790,00 kn. Popust od 10% za ranu prijavu vrijedi do 31.1.2020.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

Vrhunski stručnjaci iz pedagogije i odgoja djece, inspirativni govornici, autori i roditelji ponovno će se okupiti u Zagrebu, na konferenciji Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete.

Emocionalna inteligencija jedna je od najvažnijih vještina koje kao roditelj i odgojitelj možete razviti kod djece, presudna za uspjeh u kasnijem životu. 

Kako naučiti dijete pravilnom prepoznavanju vlastitih i tuđih emocija? Kako ga naučiti kontroli emocija? Pitate se da li određena emocija pomaže ili odmaže djetetu u njegovom razvoju? Hoće li emocija dovesti do određenog cilja: sretnog, zadovoljnog i uspješnog djeteta?

Program konferencije obuhvaća pet osnovnih područja odnosno dimenzija na koja se odnosi emocionalna inteligencija: svijest o samome sebi i vlastitim emocijama, kontrola nad emocijama, motivacija, empatija, odnosi s drugima. Govorit će se o ulozi osjećaja u našem svakodnevnom životu, načinu na koji utječu na naš razum i ponašanje te kako ih možemo što učinkovitije upotrijebiti za sebe i u radu s djecom.

Konferencija pruža edukaciju i podršku roditeljima, kao i stručnjacima koji rade s djecom predškolske dobi koji žele razvijati, produbiti i potvrditi svoje roditeljske i odgojne kompetencije. 

Što vas očekuje na konferenciji?

  • predavanja priznatih svjetskih i domaćih stručnjaka i autora
  • interaktivni i iskustveni formati edukacije 
  • okrugli stol i tribine 
  • nagradne igre sponzora

Ključni govornici na konferenciji su:

  •  prof.dr.sc. Lone Svinth, Aarhus University, Danska
  •  Marko Juhant, popularni autor i socijalni pedagog, Slovenija

Mliječni zub je kids friendly event!

U subotu 14.3. organizirano je čuvanje djece u igraonici.

Studentski i grupni popusti

Za studentske i grupne popuste molimo javite se na info@mlijecnizub.hr