[OTKAZANO] Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete

[OTKAZANO] Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete

KRAŠ Auditorium, Zagreb

O događaju

Događaj je otkazan.

Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.


Vrhunski stručnjaci iz pedagogije, inspirativni govornici, autori i roditelji ponovno će se okupiti na konferenciji Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete.

Mlijecni zub

Emocionalna inteligencija jedna je od najvažnijih vještina koje kao roditelj i odgojitelj možete razviti kod djece, presudna za uspjeh u kasnijem životu. 

Kako naučiti dijete pravilnom prepoznavanju vlastitih i tuđih emocija? Kako ga naučiti kontroli emocija? Pitate se da li određena emocija pomaže ili odmaže djetetu u njegovom razvoju? Hoće li emocija dovesti do određenog cilja: sretnog, zadovoljnog i uspješnog djeteta?

Program konferencije obuhvaća pet osnovnih područja odnosno dimenzija na koja se odnosi emocionalna inteligencija: svijest o samome sebi i vlastitim emocijama, kontrola nad emocijama, motivacija, empatija, odnosi s drugima. Govorit će se o ulozi osjećaja u našem svakodnevnom životu, načinu na koji utječu na naš razum i ponašanje te kako ih možemo što učinkovitije upotrijebiti za sebe i u radu s djecom.

Konferencija pruža edukaciju i podršku roditeljima, kao i stručnjacima koji rade s djecom predškolske dobi koji žele razvijati, produbiti i potvrditi svoje roditeljske i odgojne kompetencije. 

Što vas očekuje na konferenciji?

  • predavanja priznatih svjetskih i domaćih stručnjaka i autora
  • interaktivni i iskustveni formati edukacije 
  • okrugli stol i tribine 
  • nagradne igre sponzora

Ključni govornici na konferenciji su:

  •  prof.dr.sc. Lone Svinth, Aarhus University, Danska
  •  Marko Juhant, popularni autor i socijalni pedagog, Slovenija
  •  prof.dr.sc. Vladimir Takšić, Hrvatska

Mliječni zub je kids friendly event!

U subotu 14.3. organizirano je čuvanje djece u igraonici.

Studentski i grupni popusti

Za studentske i grupne popuste molimo javite se na [email protected]