MIXMAG ADRIA Outdoor Festival

MIXMAG ADRIA Outdoor Festival

Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
MAOF Festival Ticket - Phase 2

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

65.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za MIXMAG ADRIA Outdoor Festival , 10.06.2022. u Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Na najljepšu pozornicu Otoka Krka, Plažu Medane u Puntu, dolaze jaka imena domaće elektronske scene na prvi MIXMAG ADRIA OUTDOOR FESTIVAL!

U Puntu, na plaži Medane, prekrasnom koncertnom prostoru na otoku , 10.06.2022. godine održati će se premijerno izdanje MIXMAG ADRIA OUTDOOR FESTIVALA, kao nastavak prošle godine začetog projekta Ivana Bojčića (Let 3), Tomislava Pasaneca (Blacksoul Music, PEZNT, Mixmag Adria) i regionalne ekspoziture najvećeg svjetskog portala za elektroničku glazbu Mixmag, Adria Outdoor Sessions.

AMOR, ANA ANTONOVA, BOO DALE, DJ DEMIAN I PEZNT rasplesati će plesni podij i uvesti nas u novu festivalsku sezonu koja će nas, nadamo se, vratiti u doba prije pandemije.

Festival je za ovu, premijernu godinu, zamišljen kao jednodnevni event na kojem će nastupiti dobro poznata imena elektronske scene ovih prostora ali i jedno jako zanimljivo iznenađenje u liku i obliku DJ Demiana, Mrletovog alter ega, kojem će ovo biti premijerni nastup.

Organizatori su pripremili ograničen broj  „Early Bird“ festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti putem sustava Entrio u niže navedenim vremenskim intervalima. 
Ulaznice su povoljnije što ih ranije kupite!

  • 50 kn do 1.5.
  • 70 kn do 7.6.
  • 90 kn do 10.6.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.