MIRNA - koncertna promocija albuma

MIRNA - koncertna promocija albuma

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za MIRNA - koncertna promocija albuma, 20.05.2022. - 21.05.2022. u klub Azimut, Šibenik

20.05. petak
MIRNA - koncertna promocija albuma

Mirna Škrgatić riječka je kantautorica nove generacije i specifičnog izričaja čemu u prilog idu i pozitivne kritike javnosti i struke nakon prvog albuma. Uz izvrsne vokalne sposobnosti veže je i smisao za skladanje i pisanje, a u svemu tome vidjela je producenta Marka Mrakovčića kao profesionalca koji će se znati prilagoditi njenim ambicijama i učiniti ovaj materijal konkretnim i izazovnim za slušatelja.
Kada se prvi put pojavila na glazbenoj sceni MIRNA je kroz svoj debi album “Snovi” gazila dobro utabanim stazama radiofoničnog popa, a sam album izbacio je zapažene singlove "Snovi", "Odvedi me", "Tvoja laž", "Sami", "Nisi sam"
Kada je došlo vrijeme za drugi album "Posljednji trend", odlučila je napraviti u-turn u malo težu, prljaviju stranu pop/rocka te raštimanog garagea zvuka. U novim pjesmama čuje se nešto rockabillyja, malo hippie prizvuka, blues i cow punka, surfa, njenih idola poput Kinksa ili nešto mračnijih Velvet Undergrounda te općenito 60’s i 70’s utjecaja koji je na nju prenio otac, također glazbenik. Osim toga, novi album nosi i eho snažnih garage žena poput Holly Golightly, Best Coast, Ex Hex, Sleater-Kinney i Courtney Barnett.
Kako bi ulovila željeni zvuk oko kojeg će snimiti novi album, za pitanje produkcije angažiran je jedan od najtraženijih producenata mlađe generacije – Mark Mrakovčić koji je isporučio sjajan posao, mnogo distorziranih vokala i glasnih gitara.

Koncert je podržan od strane Hrvatske Glazbene Unije i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Vidimo se

Podijeli događaj: