Mirna i The Fact Checkers u Začaranoj Močvari

Mirna i The Fact Checkers u Začaranoj Močvari

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mirna i The Fact Checkers u Začaranoj Močvari, 25.11.2020. u Klub Močvara, Zagreb

Začarana Močvara:
MIRNA & THE FACT CHECKERS (Rijeka/Zagreb)

Srijeda 25.11., vrata 19h, koncert 20 h
Upad u pretprodaji: 30 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 40 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets

U srijedu 25.11. po prvi put će u Močvari nastupiti pop-rock kantautorica Mirna i njen prateći bend The Fact Checkers koji čine Branimir Lozo na gitari, Roni Kranjec na basu, Joao Fereira na klavijaturama, Krešimir Oreški na bubnjevima i Hana Blažević kao prateći vokal.

Mirna Škrgatić je kantautorica iz Rijeke, a zahvaljujući utjecajima svoje glazbene obitelji i ljubavi prema glazbi od malih nogu započinje skladati i baviti se autorskim radom. Već s devet godina počela je stvarati svoje pjesme, a prva se zvala "Bikili u kadi", po njenom tadašnjem mačku Bikiliju kojega je povremeno kupala u kadi. Bila je članica Putokaza, bendova Cows & Chickens, Crooks & Straights, i Quasarra.

2017. se počinje ozbiljnije baviti autorskim pjesmama koje sklada uz klavir, a inspiraciju crpi iz svakodnevnih situacija. Ubrzo dolazi do poznatog producenta Marka Mrakovčića a kojime započinje suradnju na debitantskom albumu "Snovi" koji izlazi 2019. godine za Menart.

U proljeće 2020. pokrenula je seriju videa pod nazivom "Subotnje upjevavanje", a uz svog sad već stalnog suradnika, producenta Marka Mrakovčića započinje rad na novom albumu koji će izdati za Croatia Records.

S bendom u Močvari Mirna će svirati pjesme s njenog prvog albuma "Snovi", ali i neke nove.

Podijeli događaj: