Miraculous film: Pustolovine bubamare i crnog mačka - Velika dvorana

Miraculous film: Pustolovine bubamare i crnog mačka - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Miraculous film: Pustolovine bubamare i crnog mačka - Velika dvorana, 21.04.2024. u Kino Edison, Karlovac

Život obične pariške tinejdžerice Marinette postaje nadljudski kad postane Bubamara. Obdarena magičnim moćima stvaranja, Ladybug se mora ujediniti sa svojom suprotnošću, Crnom mačkom, kako bi spasila Pariz dok novi zlikovac unosi kaos u grad.

Dok građani Pariza obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti, nesvjesni nadolazeće opasnosti koju sprema zlikovac pod imenom Hawk Moth, tinejdžerica Marinette čudesnim je mjerama odabrana da postane superheroina Bubamara. Žonglirajući svojim novostečenim moćima i preseljenjem u novu školu, udružuje snage s karizmatičnim borcem protiv kriminala, Crnim Mačkom. Marineta ne zna da se iza maske Crnog Mačka krije Adrien, sramežljivi kolega iz razreda u kojeg se zaljubila. Ne zna ni on! Dok se njihove tajne i srca sudaraju, kaotični dvojac kreće u smionu misiju poraziti prezreni plan Hawka Motha, a njihova je avantura prepuna glazbe i humora. Od jezivih pariških katakombi do blistavih visina Notre-Damea, ljubav je ta koja ih vodi na nezaboravno putovanje!

dužina filma: 105 minuta

žanr: avantura

Film na programu je u sinkroniziranoj verziji.

Podijeli događaj: