MIB ON TOUR – ZAGREB

MIB ON TOUR – ZAGREB

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za MIB ON TOUR – ZAGREB, 14.05.2015. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

MIB ON TOUR - ZAGREB
A taste of an interactive Master Class from a leading international Business School

Poštovani,
pozivamo Vas da se pridružite MIB konferenciji, jednoj od vodećih internacionalnih poslovnih škola, u Zagrebu, kongresni centar FORUM Zagreb 14.svibnja 2015.godine.

Program
Uvod
Kratko predstavljanje MIB School of Management

Master Class o strateškom marketingu i strateško upravljanje
Član MIB Fakulteta će vas voditi kroz Harvard Business Case o strateškom marketingu i strateškom upravljanju. Ova metodologija je interaktivne prirode, što znači da će biti više diskusije nego klasičnog predavanja.
Polazeći od stvarne situacije, imat ćete mogućnosti sudjelovati u raspravi kako bi analizirali probleme, razumjeli radnje i raspravili moguća rješenja.
Imajte na umu da nisu potrebne marketinške vještine potrebne za sudjelovanje na konferenciji, ali budite spremni podijeliti svoje stavove s drugim sudionicima i članovima.

Networking Koktel
Pruža vam se mogućnost da upoznate neke od vodećih ljudi škole. To će biti izvrsna prilika za razgovor o iskustvu, mogućnosti za buduću karijeru, nastavni plan i program, upisu i mogućnosti financiranja.

Da bi prisustvovali događaju, molimo vas da obavite prijavu ("Kupi ulaznice")
Nakon što pošaljete prijavu, biti ćete kontaktirati od strane škole, dobiti ćete Studiju slučaja koja će se koristiti tokom konferencije.

Podijeli događaj: