MI O VUKU, mjuzikl za djecu

MI O VUKU, mjuzikl za djecu

location-iconsvečana dvorana općine Jelsa, Jelsa

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za MI O VUKU, mjuzikl za djecu, 18.03.2024. u svečana dvorana općine Jelsa, Jelsa

Autor
IGOR WEIDLICH

Glazba
BOJAN JAMBROŠIĆ

Režija
ROBERT BOŠKOVIĆ

Koreografija
MANUELA SVORCAN

Kostimi
BiteMyStyle by ZORAN ARAGOVIĆ

Glas bake
KOSTADINKA VELKOVSKA

Dizajn
KRISTINA GUDAC

Igraju
MANUELA SVORCAN & BOJAN JAMBROŠIĆ

Produkcija
B GLAD PRODUKCIJA

Trajanje: 50 minuta

 

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.

 

Dobrodošli na Teatar uz more u Lori!

Podijeli događaj: