MI O VUKU, mjuzikl za djecu

MI O VUKU, mjuzikl za djecu

location-iconDVORANA LORA, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za MI O VUKU, mjuzikl za djecu, 17.03.2024. u DVORANA LORA, Split

Autor
IGOR WEIDLICH

Glazba
BOJAN JAMBROŠIĆ

Režija
ROBERT BOŠKOVIĆ

Koreografija
MANUELA SVORCAN

Kostimi
BiteMyStyle by ZORAN ARAGOVIĆ

Glas bake
KOSTADINKA VELKOVSKA

Dizajn
KRISTINA GUDAC

Igraju
MANUELA SVORCAN & BOJAN JAMBROŠIĆ

Produkcija
B GLAD PRODUKCIJA

Trajanje: 50 minuta

 

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.

 

Dobrodošli na Teatar uz more u Lori!

Podijeli događaj: