MBA Croatia SPECIAL EDITION

MBA Croatia SPECIAL EDITION

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za MBA Croatia SPECIAL EDITION , 14.03.2019. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Herman Van Rompuy, bivši predsjednik Europskog vijeća održati će tribinu za članove i goste Udruge MBA Croatia powered - by Deloitte, 14. ožujka 2019., u 18 sati, u Kongresnom centru Forum Zagreb.
Za posjetitelje imamo 40 slobodnih mjesta.

Tema predavanja: „Trenutačna gospodarska i geopolitička situacija u EU-u, problemi s kojima se suočavaju poduzeća u EU-u“ što uključuje:

• Brexit – trenutačno stanje, komentiranje novih događaja u odnosu EU-a i Ujedinjene Kraljevine, pružanje europskog pogleda na Brexit i ono što on znači za Hrvatsku i regiju Jugoistočne Europe općenito

• budućnost „Europskog projekta” – EU nakon Brexita, opća gospodarska situacija u EU-u i njegovu jugoistočnom susjedstvu

• porast populizma – u kontekstu europskih i nacionalnih izbora

• opća geopolitička situacija – odnosi EU-a s Rusijom, SAD-om, Kinom, Turskom.

O predavaču:

Herman Van Rompuy
(Etterbeek, Bruxelles, Belgija, 31. listopada 1947.), flamanski je političar, bivši predsjednik Europskog vijeća. Od 1993. do 1999. ministar za proračun.

Gospodin Rompuy je obnašao dužnost belgijskog premijera
od 30.prosinca 2008. do 25. studenog 2009.
19. studenog 2009. Van Rompuy izabran je za prvog stalnog predsjednika Europskog vijeća, nakon stupanja na snagu Lisabonskog ugovora. Na tu je dužnost stupio 1. prosinca 2009., a tu je dužnost obnašao do 30. studenog 2014. kad ga zamjenjuje Donald Tusk iz Poljske.

Nakon tribine, Udruga MBA Croatia organizira domjenak za sve članove i posjetitelje.Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena u svrhu potrebe organiziranja događanja, marketinških aktivnosti prema potencijalnim članovima i promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem, te korištenjem tako nastalih zapisa od strane MBA Croatia u svrhu promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Pri ulasku u dvoranu članovi i donatori biti će podvrgnuti sigurnosnoj kontroli. MBA Croatia zadržava pravo odbiti ulazak pojedincima koji iz bilo kojih razloga ne prođu sigurnosnu provjeru ili koji nisu članovi i donatori udruge MBA Croatia.

Podijeli događaj: