MBA Croatia Pokloni znanje - Financijska tržišta

MBA Croatia Pokloni znanje - Financijska tržišta

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za MBA Croatia Pokloni znanje - Financijska tržišta , 04.11.2020.

[POKLONI ZNANJE & Ivan Kurtović]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u srijedu 04.11.2020. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“.

Ivan nam priča o tome kako trenutno izgledaju financijska tržišta, koja su očekivanje u narednom razdoblju te kako dugoročno pozicionirati vlastiti portfelj vrijednosnica (dionica, obveznica, fondova i sl.)

O predavaču:

Ivan je CEO InterCapital Asset Management-a, vodeće neovisne tvrtke za upravljanje imovinom sa sjedištem u Hrvatskoj. Ivan vodi sektor prodaje, poslovnog razvoja i digitalne transformacije InterCapitala.

Prije toga, Ivan je proveo 12 godina u raznim ulogama (između ostalog kao član uprave i izvršni direktor) vodeće neovisne platforme za investicijsko bankarstvo u regiji Jugoistočne Europe unutar InterCaptal grupe. Bio je zadužen za brokersko poslovanje, poslovni razvoj, prodaju te analize.
Ivan je magistrirao poslovnu administraciju na IMD-u (Lausanne, Švicarska), ima INSEADov certifikat za globalni menadžment i prvostupnik je financija na Sveučilištu u Zagrebu.
Ivan je alumni IMD-a i INSEAD-a.
Njegovi interesi uključuju razvoj poslovanja, prodaju, digitalni marketing, digitalnu transformaciju, razvoj vodstva, podučavanje i ulaganje.

Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka.
Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.

Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.

Vidimo se!

#mbacroatia

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.