Entrio

"Matka i gluma" u Gjurinom teoremu, Zagreb

Gjurin teorem, Zagreb

O događaju

Super cool radionica! Oslobodi svoju kreativnost i maštu! Zabavi se i pri tome puno nauči!
Za osnovnoškolce, od 1. do 6. razreda!

Polaznici radionice upoznati će dramske igre za opuštanje, imaginaciju, realizaciju govora, igre za poticanje kreativnog mišljenja, pričanja i prepričavanja. U atmosferi sigurnosti, opuštenosti i prividne neobaveznosti, koju pruža dramska igra, moguće je osloboditi spontanost i omogućiti djetetu da na njemu najprihvatljiviji način usvaja nove spoznaje. Sve naučeno u igri lakše i duže se pamti te otvara prostor dječjem stvaralaštvu.U dramskim igrama igrači se prenose u određene situacije, likove, pojave, stvari, pomoću riječi, pokreta, kretanja i zvukova.

Voditelji radionice:
Tibor Martan,
i Katarina Gavrić, za matematički dio.

Termini:

Od 16h30 do 17h15 : za učenike 1., 2. i 3. razreda.
Cijena: 70 kn.

Od 18h do 19h: za učenike 4., 5. i 6. razreda.
Cijena: 80 kn.

Rad u grupi do maksimalno 10 učenika! 

Dobro nam došli! ;)

O voditelju:
Tibor Martan, prof. pedagogije i dipl. etnolog
Zaposlen na poslovima stručnog suradnika pedagoga u Osnovnoj školi Visoko. Posljednjih desetak godina aktivno se bavi dramskim odgojem. Pohađao je niz seminara i radionica povezanih s tematikom dramskog odgoja u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatskog centra za dramski odgoj, Kazališnog studija mladih iz Varaždina, Dramskog studija „Tirena“ iz Zagreba. Bio je sudionik i Škole stvaralaštva „Novigradsko proljeće“.
Voditelj je Dramske družine „Ozana“ koja djeluje kao samostalna sekcija KUD-a „Braća Radić“ Visoko te Dramske sekcije KUD-a „Marof“. Predsjednik je i Kulturno-umjetničke udruge „Magda i Luisa“.

Trenutno polazi Poslijediplomski specijalistički studij Dramske pedagogije.
U slobodno vrijeme bavi se pisanjem pjesama i kratkih priča na kajkavskom izričaju.