Master Class - Mario Aguilera: od Finske do Marsa

Master Class - Mario Aguilera: od Finske do Marsa

location-iconZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Master Class - Mario Aguilera: od Finske do Marsa, 15.11.2017. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

Mario Aguilera osnivač je startupa Tespack, no i prije osnivanja vlastitog startupa imao je zanimljiv životopis. Nakon što je prikupio potrebna znanja u industriji maloprodaje, 2008. godine osnovao je svoju prvu uspješnu firmu vezanu uz wearable tehnologiju, a danas je CEO Tespacka, također iz područja wearable tehnologije koja korisnicima uz pomoć solarne energije omogućuje generiranje energije u pokretu zbog čega ga nazivaju i budućnošću energetike. Tespack je nedavno dobio investiciju od 2 milijuna eura u kojoj je sudjelovala zanimljiva kombinacija investitora iz Saudijske Arabije i Silicijske doline. Posebno je zanimljivo što Tespack u partnerstvu s austrijskim “Austrian Space Forum” razvija verziju svog solarnog ruksaka za - Mars!

Kako je Tespack prisutan na mnogim tržištima, Aguilera je upoznat s britanskim, sjeverno-američkim i azijskim tržištem, ima široko poznavanje poslovne strategije i brandinga te je vrsni logističar.

Zbog svega navedenog, posjetitelji će na predavanju moći čuti zašto je Mario Aguilera odlučio svoj startup otvoriti u Finskoj te koje su pozitivne i negativne strane finskog startup ekosustava, zašto je i kako startup otvoren za raznolika tržišta (poput Finske, Nizozemske, Ujedinjenog Kraljevstva, Španjolske) te na koji način je moguće te različite krajeve diljem Europe povezati. Predavač će se također dotaknuti teme o razvoju Tespacka kao startupa te o njegovoj marketinškoj strategiji i o tome kako se mijenjala kroz vrijeme, ali i o strategiji distribucije i prodaje raznolikih proizvoda koje njegova tvrtka nudi.

Podijeli događaj: