Master Class: John Bantelman - Zero to IPO or not

Master Class: John Bantelman - Zero to IPO or not

location-iconZagrebački inkubator poduzetništva, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Master Class: John Bantelman - Zero to IPO or not, 18.10.2017. u Zagrebački inkubator poduzetništva, Zagreb

Nakon prijašnje održanih predavanja u sklopu programa Master Class, u prostore Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva 18.10. dolazi John Bantleman, čovjek s bogatim iskustvom u menadžmentu softwarskih kompanija. Na predavanju će posjetitelji moći čuti sve o skaliranju kompanija, što je osnova razvoja startup tvrtki.

John Bantleman više od dvadeset godina bavio se menadžmentom, odnosno bio je predsjednik uprave u RainStor, Bluedot SW, te podpredsjenik marketinga i voditelj proizvoda u Logic Works Inc. Ovaj veteran softwarske industrije 18 je godina proveo u SAD-u radeći na razvoju kompanija kao što su LBSM i Evolve, gdje je za vrijeme njegovog rada LBSM razvijen u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara. Po povratku u rodni London, Jonh je 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.
Da mu ne nedostaje iskustva rada sa startupima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupa primjerice Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph.

I u ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja je finacirala put i smještaj gostiju predavača kroz EEN (European Enterprise Network).

Podijeli događaj: