Massimo @Vrsar- Festival

Massimo @Vrsar- Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

Sportska dvorana Saline, Vrsar

O događaju

Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina. 

Ne treba posebno isticati kako je Massimo ostavio dubok na trag na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja. 

Kao što i sam istaknuo, počašćen je što će odraditi koncert pred svojom publikom u istarskom gradu Vrsar. Iako je svoj nastup trebao imati 26. rujna kao posljednji izvođač na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”, zbog vremenskih neprilika koncert se morao odgoditi. 

Njegovi obožavatelji ipak neće biti zakinuti za nastup te je novi termin održavanja koncerta 8.listopada s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru. 

Ulaznice kupljene za raniji termin vrijedit će i za ovaj datum, no ukoliko niste kupili još osigurali karte, možete ih kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu. 

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu dvorane te je potpuno besplatno 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više