Massimo u Kazamatu [OTKAZAN KONCERT]

Massimo u Kazamatu [OTKAZAN KONCERT]

Dvorište galerije Kazamat - Tvrđa (Osijek), Osijek

O događaju

OTKAZAN KONCERT MASSIMO U KAZAMATU 

 

Dragi kupci,

koncert Massimo u Kazamatu koji se trebao održati u subotu, 20. lipnja 2015. u dvorištu galerije Kazamat u Osijeku, otkazan je.

Povrat novca možete ostvariti isključivo na prodajnom mjestu gdje je karta kupljena, od petka 26. lipnja 2015.

Ukoliko ste ulaznice kupili online povrat novaca će biti izvršen automatski, a u slučaju bilo kakvih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na info@entrio.hr .

OTKAZAN KONCERT MASSIMO U KAZAMATU 

 
--------- 
 
Massimov koncert za otvaranje ljetne sezone u Osijeku

Massimo Savić jedan je od najupečatljivijih vokala koji dugi niz godina osvaja srca publike. Koncertom u subotu u 20 sati, 20. lipnja 2015. u dvorištu Kazamata u Osijeku premijerno će predstaviti svoj novi album pod nazivom „1 dan ljubavi“.
Nasljednik odličnog albuma „Dodirni me slučajno“ donosi hitove „Suze nam stale na put“ i „Ispod nekog drugog neba“ te još desetak pjesama, iza kojeg stoji provjerena ekipa producenata poput Nikše Bratoša, Predraga Martinjaka i Ivana Popeskića uz autore pjesama poput Arsena Dedića i Ene Kondić. Istaknuli bismo i suradnju sa svjetski poznatim gitaristom Davidom Rhodesom.
Na koncertu u dvorištu Kazamata Massimo će Osječanima pružiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek 30 godina karijere, uz pregršt hitova „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“ s albuma „Dodirni me slučajno“ i „Sunce se ponovo rađa“, do kultnih starih pjesama poput „Sjaj u tami“, a neće izostati ni evergreeni i obrade Frank Sinatre s albuma „Massimo sings Sinatra“.

Cijena ulaznice u pretprodaji na svim prodajnim mjestima je 90 kuna, a na dan koncerta 20. lipnja 110 kuna.
Ulaznice možete nabaviti od petka 20. ožujka putem:
- Sustava Entrio (Link)
- Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat - preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 - 16 sati
- Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati